Kocaeli'deki silahlı kavga

- Kartepe ilçesinde 3 kişiyi yaraladığı iddia edilen şüpheli yakalandı

banner96

Kocaeli'deki silahlı kavga

- Kartepe ilçesinde 3 kişiyi yaraladığı iddia edilen şüpheli yakalandı

10 Mayıs 2018 Perşembe 17:37
Kocaeli'deki silahlı kavga
banner22

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde çıkan silahlı kavgada 3 kişiyi silahla yaraladığı ileri sürülen şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, dün Dumlupınar Mahallesi'nde eski kiracısı Ahmet Hazer ile oğulları Muhammet ve Bayram Hazer'i yaraladıktan sonra kaçan Çoşkun Ç'yi yakalamak için çalışma başlattı.Başiskele'de yakalanan Çoşkun Ç, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

- Olay Dumlupınar Mahallesi'nde Coşkun Ç'nin işlettiği büfeye gelen Ahmet Hazer ile oğulları Muhammet ve Bayram Hazer, daha önce kiracısı oldukları öğrenilen büfe sahibiyle alacak verecek meselesi nedeniyle tartışmaya başlamış, tartışmanın büyümesi üzerine Coşkun Ç, bıçakla üzerine saldırdıkları iddiasıyla Hazer ve oğullarına tabancayla ateş etmişti.

Yaralanan Ahmet Hazer ile oğulları, vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırılmıştı.

banner44
Son Güncelleme: 11.05.2018 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52