Gebze’nin başarılı okulunda 4006 bilim fuarı açıldı

Gebze Osmangazi Orta Okulu 4006 bilim fuarına ev sahipliği yaptı.

banner96

Gebze’nin başarılı okulunda 4006 bilim fuarı açıldı

Gebze Osmangazi Orta Okulu 4006 bilim fuarına ev sahipliği yaptı.

03 Mayıs 2019 Cuma 11:22
Gebze’nin başarılı okulunda 4006 bilim fuarı açıldı
banner22

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı okul bahçesinde açıldı. Açılışa Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan,Gebze Milli Eğitim Şube Müdürleri Mahmut Aşıkoğlu,Şenol Pekgöz,AK Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Hasan Soba, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Fazlı Yağmur, Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Orhan Kütük’ün yanı sıra okulun öğretmenleri, öğrencileri ve davetliler katıldı.

Gebze Osmangazi Ortaokul müdiresi Sebahat Çetiner Doğan, fuarımızı düzenlemekle öğrencilerimizi araştırmaya ve yaratıcı düşünmeye yöneltmek en önemli amacımızdır. Üretebilen projeler hazırlayabilen geleceğin bilim insanlarını yetiştirmeyi amaçlamaktayız. Öğretmen ve öğrencilerimizin ciddi gayretleri sonucunda ortaya çıkmıştır. Proje çalışmalarında emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarıma ve öğrencilerime sonsuz teşekkür sunuyorum ve gelecek yıllarda bilim fuarımızın geleneksel hal gelmesini temenni ediyorum dedi.

Proje Yürütücüsü öğretmen Nuriye Aşut Önal, projeden sorumlu müdür yardımcısı Burcu Akalın Hacıoğlu’nun başarıyla yürüttükleri proje hakkında gelen davetliler projeler hakkında öğrencilerden bilgiler aldılar. 

Gelen misafirlere eğitimde başarılı olduğu gibi cağ kebabı konusunda da oldukça başarılı beş parmağında beş marifet olan, Gebze Osmangazi Ortaokulu Müdür Yardımcısı Vedat Demirtaş’ın bizzat öncülüğünde hazırlanan cağ kebabı lezzetine doyum olmadı.  Cağ kebabının tadı gelen konukların damağında kaldı.

Gebze’de özellikle yönetici ve öğretmen kadrosu uyum içinde çalışan ekipçe başarısından söz ettiren Osmangazi Ortaokulu 4006 bilim fuarı çok konuşulacak.

banner44
Son Güncelleme: 03.05.2019 11:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52