Başkan Demirci’den Çat Kapı Ziyaret

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, çat kapı ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye hizmetleri ve yatırımlarını titizlikle takip eden ve her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Demirci, engelli ve yaşlılarıda ihmal etmiyor.

banner96

Başkan Demirci’den Çat Kapı Ziyaret

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, çat kapı ziyaretlerini sürdürüyor. Belediye hizmetleri ve yatırımlarını titizlikle takip eden ve her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen Demirci, engelli ve yaşlılarıda ihmal etmiyor.

24 Ekim 2018 Çarşamba 17:52
Başkan Demirci’den Çat Kapı Ziyaret
banner22

Demirci, “Yaşlılarımız Bizim Değerlerimizdir”

Çat kapı gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşların taleplerini dinleyen Demirci, ihtiyaçlarının bir an önce giderilmesi için gerekli talimatlarıda ekibine verdi.

Gültekin ailesine gerçekleştirmiş olduğu ziyarette talepleri dinleyen Demirci, “Yaşlılarımız bizim için çok önemli. Onların tecrübeleri ve duaları bizlere ışık oluyor. Yaşlılara gösterdiğimiz saygı bizim medeniyetimizin göstergesidir. Bir toplumun erdemi yaşlılarına, hastalarına verdiği değerle ölçülür. Hizmet üretirken onlardan aldığımız fikirlerle hizmetlerimize yenilikler katıyoruz. Onlar bizim geçmişten günümüze gelen değerlerimizdir.” dedi.

“Evde Bakım Hizmetlerimizle Yaşlılarımıza Destek Oluyoruz”

Ayrıca ziyaretinde Evde Bakım Hizmetleri konusunda da bilgiler veren Demirci, “İlçemizde ihtiyaç sahibi olan yaşlılarımıza sahip çıkarak onların tüm ihtiyaçlarını Evde Bakım Hizmetleri projemizle gideriyoruz. Her zaman yanlarında olmaya özen gösterdiğimiz büyüklerimize sahip çıkarak onların yaşamlarını kolaylaştırıyoruz. Her ay 45 civarında yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç ailelerimizi ziyaret ederek evde bakım hizmetlerimizi periyodik olarak yerine getiriyoruz.” dedi.

“Engelli Koordinasyon Merkezimiz Kolaylık Sağlıyor”

Yaşlı ziyaretinin ardından bireysel farklılığı olan bir vatandaşıda ziyaret eden Demirci, her zaman engelli vatandaşların yanında olduklarını belirterek, sosyal belediyeciliğin tüm hizmetlerini onlara sunduklarını söyledi. Gerek hükümet, gerekse de belediye olarak engelli vatandaşlar için birçok çalışma yaptıklarını hatırlatan Demirci, Engelli Koordinasyon Merkezi ile onların hayatlarında kolaylık sağladıklarını da söyledi. Tüm ihtiyaçlarını EKM ile gidermeye çalıştıklarının altınıda çizen Demirci, ziyarette bulunduğu Coşkun’un taleplerini de dinleyerek notlarını aldı.

Demirci, “Son model işlevsel 2 engelli aracını bu özel vatandaşlarımız için seferber ettik. Onlara resmi kurumlarda, devletle ve sosyal hizmetlerle olan işlerinde rehberlik ediyoruz. Ekibimizle birlikte hastane ulaşımında her zaman yanlarındayız. Sosyal hayata katılma, iş hayatına entegre olma sorunlarıyla ilgilide projeler yürütüyoruz. “Hepimiz birer engelli adayıyız” prensibiyle hareket ederek özellikle bu gibi sosyal hizmetlerimizi empatik düşünerek yerine getiriyoruz.” dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52