Eski eş dehşeti!

Çayırova ilçesinde bir şahıs, eski eşinin babasını öldürdü, annesini ve eski karısını da yaraladı.

banner96

Eski eş dehşeti!

Çayırova ilçesinde bir şahıs, eski eşinin babasını öldürdü, annesini ve eski karısını da yaraladı.

20 Mayıs 2018 Pazar 13:26
Eski eş dehşeti!
banner22

Olay, Çayırova özgürlük mahallesi 255/1 Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Burhan S. adlı şahıs, boşandığı eski eşi Dilek U. ile konuşmak için eski babası İsmail U.'nun evine gitti. Burada eski eşi Dilek U. ile konuşmaya başlayan Burhan S., konuşmanın tartışmaya dönüşmesi üzerine silahına sarıldı. Önce odada bulunan eski babası İsmail U.'yu ateş ederek öldüren Burhan S., daha sonra Dilek U. ve annesi Fatma U.'yu yaralayarak kaçtı. Silah seslerini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

Kısa sürede olay yerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, evde yaptıkları ilk incelemede İsmail U.'nun hayatını kaybettiğini belirledi. Ekipler yaralı Dilek U. ve annesi Fatma Ulutaş'ı yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla çevre hastanelere sevk edildi. Yaralıların hastanede tedavilerinin sürdüğü öğrenilirken,Olayın ardından çalışma başlatan polisin takibi sonucu yakalanan Burhan S., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. Şahsın emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

banner44
Son Güncelleme: 20.05.2018 13:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52