Karaosmanoğlu, ‘’Gençlik için bilim diyoruz’’

Başkan Karaosmanoğlu, Çayırova Güzeltepe Fevzi Çakmak Anadolu Lisesini ziyaret etti. Gençlere hizmet sunan Bilim Merkezi’nin, gençlerin evreni ve dünyayı keşfetmesi için çok önemli fırsatlar sunduğunu dile getirdi.

banner96

Karaosmanoğlu, ‘’Gençlik için bilim diyoruz’’

Başkan Karaosmanoğlu, Çayırova Güzeltepe Fevzi Çakmak Anadolu Lisesini ziyaret etti. Gençlere hizmet sunan Bilim Merkezi’nin, gençlerin evreni ve dünyayı keşfetmesi için çok önemli fırsatlar sunduğunu dile getirdi.

05 Kasım 2018 Pazartesi 15:15
Karaosmanoğlu, ‘’Gençlik için bilim diyoruz’’
banner22

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Güzeltepe Fevzi Çakmak Anadolu Lisesini ziyaret etti.  Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’un da yer aldığı ziyarette, Okul Müdürü Çayan Büyükdeniz tarafından konuk edilen Başkan Karaosmanoğlu, “Her yaştan insanımıza ve özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize hizmet sunan Bilim merkezimiz, neslimizin evreni ve dünyayı keşfetmesi için çok önemli fırsatlar sunuyor. Büyükşehri Belediyesi olarak gençlerimiz velhasıl tüm neslimiz için bilim diyoruz” dedi.

 

“BİLİM MERKEZİ’MİZE YÖNLENDİRMENİZİ ÇOK ÖNEMLİ BULUYORUM”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve TÜBİTAK ortaklığı ile hayata geçirilen 18 Bin 560 metrekarelik Kocaeli Bilim Merkezi alanında ziyaretçilerini ağırladığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Türkiye’nin bilim ve teknoloji alanındaki gelişimine hız kazandırmayı ve bu kapsamdaki ilk örneklerinden biri olarak tüm Türkiye’ye model olmayı başarmıştır. Çocuklarımızın ve gençlerimizin bilim ve teknolojiye ilgisini kolay anlaşılır ve eğlenceli bir şekilde sunarak keşfetmeyi eğlenceli bir hale getiriyor. İşte bu noktada okullarımıza ve özellikle öğretmenlerimizle idarecilerimize de büyük görev düşüyor. Sizlerin öğrencilerimizi bu alana ve Bilim Merkezi’mize yönlendirmenizi çok önemli buluyorum” ziyaretinde dile getirdi.

 

“GENÇLERİMİZE EĞİTİM ALANINDA BÜYÜK KATKI SUNUYOR”

Çayırova Güzeltepe Fevzi Çakmak Anadolu Lisesi idarecilerine ve öğretmenlerine konukseverliklerinden dolayı teşekkür eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Yerel yönetimlerle ve eğitim camiasının birlikte hareket etmesini çok önemli buluyorum. Kurduğumuz ve geliştirdiğimiz bu güzel iletişim, çocuklarımıza ve gençlerimize eğitim alanında büyük katkı sunuyor. Büyükşehir olarak bu alanda ki çabamızın karşılığını inşallah bugünden itibaren aldığımızı görmekteyiz. Gençlik için çalışacağız ve onların gelişimlerine katkı sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52