Kocaeli TEM otoyolunda faciadan dönüldü

Kocaeli TEM Otoyolu Şekerpınar mevkiinde lastiği patlayan otomobile arkadan gelen otobüsün çarpması sonucu LPG'si tutuşunca faciadan dönüldü.

banner96

Kocaeli TEM otoyolunda faciadan dönüldü

Kocaeli TEM Otoyolu Şekerpınar mevkiinde lastiği patlayan otomobile arkadan gelen otobüsün çarpması sonucu LPG'si tutuşunca faciadan dönüldü.

20 Temmuz 2018 Cuma 11:38
Kocaeli TEM otoyolunda faciadan dönüldü
banner22

Kocaeli TEM Otoyolu Şekerpınar mevkiinde lastiği patlayan otomobile arkadan gelen otobüsün çarpması sonucu LPG'si  tutuşunca faciadan dönüldü.

Edinilen bilgilere göre;kaza  22.00 sıralarında TEM Otoyolu Şekerpınar gişeler mevkii,Ankara istikametinde metdana geldi.Ozan Y. idaresindeki 51 KM 360 plakalı otomobil seyir halinde iken lastiği patlayınca aniden yavaşladı.Bu sırada aynı istikamette İstanbul -Bursa seferini yapmakta olan 54 H 6160 plakalı Tarkan T. idaresindeki  Pamukkale turizme ait yolcu otobüsü   aniden duran otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen otomobilin LPG'si alev alırken içindeki sıkışan sürücü ile otobüsteki 2 kişi yaralandı.Kazanın etkisiyle şoka giren yolcular, otomobilin LPG'sinin de tutuştuğunu görünce hızla otobüsü tahliye ettiler. Yolcuların haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 acil ve 110 itfaiye ekiplerisevk edildi.Çevredeki şoförler ve otobüs yolcularının yardımlarıyla otomobilde sıkışan kişiler çıkartılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.Otomobilden çıkarılan yaralı sürücü Ozan Y., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye sevk edildi. Otobüste hafif şekilde yaralanan 2 yolcu ise ayakta tedavi edildi.

110 İtfaiye ekipleri LPG tankında parlama olan otomobile müdahale ederek yangını büyümeden söndürdü.  Kazanın şokuyla bekleyen yolcular firmaya ait başka bir otobüs ile gidecekleri yöne doğru tekrar yola çıktılar.Öte yandan kaza nedeniyle TEM Otoyolu Ankara istikameti bir süreliğine trafiğe kapalı kaldı. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu yol kaza yapan araçların yoldan kaldırılması sonucu kontrollü olarak trafiğe yeniden açıldı.Polis ekipleri kaza hakkında inceleme başlattı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52