Başhekim Güneş Unutmadı

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Personellerinin Önemli Gün ve Haftalarını Unutmuyor.

banner96

Başhekim Güneş Unutmadı

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Personellerinin Önemli Gün ve Haftalarını Unutmuyor.

13 Mayıs 2020 Çarşamba 17:28
Başhekim Güneş Unutmadı
banner22

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Personellerinin Önemli Gün ve Haftalarını Unutmuyor.

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde saat 21:30’da 12 Mayıs Dünya Hemşireler Günü dolayısıyla; hem hemşireler günü hemde pandemi sürecinde ki yoğunluktan dolayı, dünya laborantlar günü, dünya psikologlar günü, dünya ebeler günü ve eczacılar günü kutlanarak tüm çalışanlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür edildi. Pandemi kurallarına uyularak yapılan bu kutlamaya Hastane Yönetim Ekibi de katlım sağladılar. Yapılan bu güzel organizasyon tüm çalışanlar tarafından takdir ile karşılandı.

Hastane Başhekimi Doç.Dr.Mustafa GÜNEŞ ; “ Tarihi çok eski olan hemşirelik mesleği, insan sevgisi ile dolu, şefkatle ve sabırla yapılan kutsal ve onurlu meslektir. Hemşirelerimiz güç çalışma şartlarında rağmen ortaya koydukları disiplinli, özverili, sabırlı, hoşgörülü ve şefkatli tutumlarıyla sağlıklı insan ve sağlıklı toplum oluşmasında sağlık ekibinin temel taşıdır. Bu yüzden de tarih boyunca değerini ve saygınlığını korumuş kutsal bir meslektir. Bilgilerini güncelleyip hizmet içi eğitimlere katılarak işlerinin kalitesini her geçen gün daha da arttırmaktadırlar. Hemşirelerimiz güç çalışma şartlarında rağmen ortaya koydukları disiplinli, özverili, sabırlı, hoşgörülü bir şekilde çalışmaları takdire şayandır. Başta hastanemizde görev yapan hemşirelerimiz olmak üzere tüm hemşire arkadaşlarımızın hemşireler gününü kutlar ayrıca bu süreçte laborantlarımızın, psikologlarımızın, ebelerimizin ve eczacılarımızın da günlerini kutlar çalışma hayatlarında başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Etkinliğe katılan personeller böylesine bir ortam düzenlenerek unutulmadıkları için hastane yönetim ekibine de teşekkürlerini ilettiler. Aile ortamında ve sıcaklığında geçen bu güzel organizasyon pasta kesimi ve ikramlar ile devam etti.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52