Darıca'da Bolulular İftar Sofrasında Buluştu!

​​​​​​​Darıca Bolulular Derneği, düzenlediği iftar yemeğinde ilçede yaşayan Bolulu vatandaşları bir araya getirdi.

banner96

Darıca'da Bolulular İftar Sofrasında Buluştu!

​​​​​​​Darıca Bolulular Derneği, düzenlediği iftar yemeğinde ilçede yaşayan Bolulu vatandaşları bir araya getirdi.

20 Mayıs 2018 Pazar 16:17
Darıca'da Bolulular İftar Sofrasında Buluştu!
banner22

Darıca Bolulular Derneği, düzenlediği iftar yemeğinde ilçede yaşayan Bolulu vatandaşları bir araya getirdi. Kazım Karabekir Mahallesi’ndeki Bolulular Dernek binasının önünde verilen iftar yemeğine Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Mhp İlçe Başkanı Emre Aygün, meclis üyeleri ve Bolulular Dernek Yönetimi ile dernek üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

 

Yenilen yemeğin ardından yapılan iftar duasından sonra Bolulular Dernek Başkanı Mehmet Karakuz , yemeğin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve davetlerini kırmayarak iftar programına katılanlara teşekkür etti.

 

DERNEKLERİMİZLE GÜZEL İŞLERE İMZA ATIYORUZ

 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise yaptığı kısa selamlama konuşmasında organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, “ derneklerimiz kültürel zenginliklerimizin yaşatılmasında büyük paya sahip. Örf, adet, gelenek ve göreneklerimizin yaşatılmasında büyük önem arz eden derneklerin esas amacı öncelikle yaşadığımız şehre katkı sunmak olmalıdır. Elbetteki doğduğumuz yerleri unutmayacağız ama yaşadığımız yerin her alanda gelişmesi adına da çalışmalar yapmalıyız. Dernekler ayrıştırıcı değil, birleştirici olmalıdır. Darıca’da yaşayan her insan Bolululur Derneği’ne rahatlıkla girebilmeli ve derdine çare arayabilmelidir. İşte o zaman dernekler gerçek manada hizmet üretebilirler. Görev süremiz boyunca ilçemizdeki derneklerle güzel işlere imza attık. Düzenlediğimiz Şehirler ve Kültürler Kaynaşması Festivali’nde şehrimizde yaşayan her bölgeden göç etmiş farklı kültürlere sahip insanlarımızı bir araya getirerek bu amaca hizmet etme gayreti içinde oluyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle bizleri bir araya getiren bu yemeğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52