Fikri Işık Darıca'da Gençlerle Buluştu!

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Genç Söylem Programı’nda Darıca’da gençlerle bir araya geldi.

banner96

Fikri Işık Darıca'da Gençlerle Buluştu!

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Genç Söylem Programı’nda Darıca’da gençlerle bir araya geldi.

20 Mayıs 2018 Pazar 15:16
Fikri Işık Darıca'da Gençlerle Buluştu!
banner22

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Genç Söylem Programı’nda Darıca’da gençlerle bir araya geldi. Ak Parti Darıca Gençlik Kolları’nın düzenlediği programa Ak Parti İl Başkan V. Abdullah Eryarsoy, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayları ve gençler katıldılar.

Program öncesi Ak Parti Darıca Gençlik Kolları’nın kurduğu üye standını ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler alan Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ve beraberindekiler daha sonra Darıca Belediyesi tarafından sahilde kurulan Kutsal Emanetler Fotoğraf sergisini gezdiler.

Programın açılış konuşmasını yapan Ak Parti Darıca Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda böylesine anlamlı bir programı gerçekleştirdikleri için Darıca gençliği olarak çok mutlu olduklarını ifade ederek, bu anlamlı günde yanlarında olan başta Başbakan Yardımcısı Fikri Işık olmak üzere herkese teşekkür etti.

Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ederken, AK kadrolar olarak gençlere büyük önem verdiklerini ve gençleri geleceğe hazırlama adına büyük projeleri hayata geçirdiklerini ifade etti.

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise, “bu anlamlı günde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Tüm gençlerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı tebrik ediyorum. Önemli bir bölümünü gençlerin oluşturduğu ülkemizi daha iyi seviyelere getirme adına hem genelde hem de yerelde çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

GENÇLERLE HEDEFLERE VARACAĞIZ

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ise konuşmasında Ak Parti hükümetleri döneminde gençlere yönelik bir çok önemli projenin hayata geçtiğine vurgu yaparak, “bizler seçme ve seçilme hakkını 18 yaşına indirerek gençlere ne kadar güvendiğimizi gösterdik. Gençlerin de bizlere güvendiğini biliyoruz. 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Genel Seçimlerinde halkımızın teveccühüyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti kadroları bir kez daha ülke yönetimini alarak gelecek büyük hedeflere doğru ilerleyeceğiz. Siz gençlerden de bu noktada destek bekliyoruz.” dedi. Konuşmaların ardından Bakan Işık gençlerin sorularını yanıtladı.

banner44
Son Güncelleme: 20.05.2018 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52