Konuşmaya Çağırdıkları Kişiyi Silahla Öldürdüler!

Darıca'da tabancayla vurulan kişi hayatını kaybetti.

banner96

Konuşmaya Çağırdıkları Kişiyi Silahla Öldürdüler!

Darıca'da tabancayla vurulan kişi hayatını kaybetti.

09 Haziran 2019 Pazar 14:34
Konuşmaya Çağırdıkları Kişiyi Silahla Öldürdüler!
banner22


Edinilen bilgiye göre, Darıca Bayramoğlu Mahallesi Yağmur Sokak'ta ikamet eden Ferhat Yıldırım'ın (35) evine gelen kimliği bilinmeyen kişiler, konuşmak için Yıldırım'ı dışarı çağırdı. Evden çıkan Yıldırım ile 6 kişilik grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine gruptan bir kişi tabancayla Yıldırım'a ateş etti. Şüpheliler, Yıldırım'ı yaralı halde darp ettikten sonra olay yerinden kaçtı. Bölgeye gelen bekçilerin haber vermesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yıldırım, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

banner44
Son Güncelleme: 10.06.2019 09:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Nesibe 2019-06-09 15:21:19

keşke dün gece Gebze Istanbul Caddesi üzerinde 6 araca vurup kaçan kişileride bekçiler haber verseydi. İstanbul Caddesi parkın usttarafina neden bekçiler uğramıyor.

banner52