Yakup Törk'ten Polis Haftası Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

banner96

Yakup Törk'ten Polis Haftası Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, 10 Nisan Polis Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

10 Nisan 2018 Salı 13:34
Yakup Törk'ten Polis Haftası Mesajı
banner22

 Emniyet mensuplarının ülkemizin dört bir tarafında büyük özveri ile çalışarak bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını belirten Yakup Törk mesajında:

“Polis Teşkilatımız, modern teknolojiyle desteklenmiş donanımı, mesai kavramı tanımaksızın kamu düzenini sağlamak için var gücüyle çalışan yüksek eğitimli personeli ve başarılarla dolu mazisiyle ülkemizin köklü kurumlarından biridir. Halkımızın huzur ve güvenliğini, kanunlar çerçevesinde, insan hak ve özgürlüklerine de azami derecede riayet ederek korumakla yükümlü olan polis teşkilatımızın değerli mensupları, görevlerinin gerektirdiği sorumluluk ve fedakarlıkla huzur ve güvenliğimizin teminatı olmayı sürdürmektedirler.


10 Nisan 1845 yılında kurulmuş olan Türk Polis Teşkilatımızın 173. kuruluş gününü kutladığımız bu haftada, ülkemizin dört bir tarafında büyük özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, milletimizin huzur ve güvenliğini sağlayan polisimizin, tüm haklarını elde ettiği, çalışma koşullarının düzeltildiği ve yarın kaygısı olmadan çalışabileceği günlere kavuşması en büyük hedefimizdir.


Başta Darıca İlçe Emniyet Müdürümüz Hasan Aydoğan olmak üzere tüm emniyet mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyor, aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, halen görevi başında bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık, başarı ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52