Yerel Buluşmalar Toplantısı Yapıldı

Darıca Belediyesi öncülüğünde “Yerel Buluşmalar” adı altında düzenlenen toplantıda ilçe muhtarlarıyla genel bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

banner96

Yerel Buluşmalar Toplantısı Yapıldı

Darıca Belediyesi öncülüğünde “Yerel Buluşmalar” adı altında düzenlenen toplantıda ilçe muhtarlarıyla genel bir değerlendirme toplantısı yapıldı.

29 Ocak 2018 Pazartesi 14:59
Yerel Buluşmalar Toplantısı Yapıldı
banner22

Darıca Belediyesi Deniz Köşkü Restaurant’ta düzenlenen programa Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, K.B.B. Başkan Vekili Zekeriya Özak, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek, Ak Parti Gençlik Kolları BaşkanıCengizhan Ramazanoğlu ve mahalle muhtarları katıldılar.

Muhtarlarımız Vatandaşlarla Aramızda Köprü Vazifesi Görüyor

Programa ev sahipliği yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, “Yerel Buluşmalar” toplantılarımızın ilkini ilçemizin siz kıymetli muhtarlarıyla gerçekleştiriyoruz. Bu toplantımızda siz değerli muhtarlarımızla Darıca’mızda devam eden çalışmaları ve yapılması planlanan projelerimizi istişare etme fırsatı bulacağız. Sizler mahallelerde halkımızla köprü vazifesi görüyorsunuz. Bizim göremediklerimizi sizler bizlere bildirerek halkımıza daha iyi hizmet noktasında önemli bir görev üstleniyorsunuz. Bu tür toplantılarımız bundan sonra da devam edecek. Programımıza iştirak eden herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Toplantıda konuşan Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman hükümetin bölgede yaptığı çalışmalar hakkında kısa bilgilendirmelerde bulunurken, K.B.B. Başkan Vekili Zekeriya Özak ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Darıca Belediyesi’nin ilçede önemli yatırımlara imza attığını ifade ederek, sahil kolektör hattı ve tünel inşaatı projesi,  yaklaşık 900 dönümlük askeri alanda devam eden çalışmalar ve  Gebze -Darıca arasında yapılacak olan metro hattı hakkında açıklamalarda bulundu. Programda söz alan muhtarlar ise ilçede yapılan çalışmalar hakkındaki düşüncelerini açıkladılar.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52