Başkan Toltar'ın Durağı Sakaryalılar Derneği

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın her pazar günü gerçekleştirdiği yöre dernekleri kahvaltı programının bu haftaki durağı Dilovası Sakaryalılar Derneği oldu.

banner96

Başkan Toltar'ın Durağı Sakaryalılar Derneği

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın her pazar günü gerçekleştirdiği yöre dernekleri kahvaltı programının bu haftaki durağı Dilovası Sakaryalılar Derneği oldu.

08 Ocak 2018 Pazartesi 09:53
Başkan Toltar'ın Durağı Sakaryalılar Derneği
banner22

Dilovası Sakaryalılar Derneği lokalinde gerçekleşen toplantıya Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın yanısıra Başkan Yardımcıları Edip Bingöl ve Fazıl Polat, Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sait Ustaer, Sakaryalılar Dernek Başkanı Ünal Sönmez ve üyeleri katıldı.

SÖNMEZ, TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantını açılış konuşmasını yapan Dilovası Sakaryalılar Dernek Başkanı Ünal Sönmez, "Dilovası Belediye Başkanımızı derneğimizden ağırlamaktan büyük gurur duyuyoruz. İlçemize yaptığı hizmetlerden ve derneğimize verdiği desteklerden dolayı kedisine teşekkür ediyorum."dedi.

DİLOVASI; KÜÇÜK ANADOLU

Sönmez'in ardından konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "İlçemiz küçük Türkiye mozaiğidir. Bizler Anadolu'nun dört bir yanından gelerek bu güzide ilçemizde birlik ve beraberliğimizin en güzelini yapıyoruz. Sevinçlerimizi, hüzünlerimizi hep birlikte yaşıyoruz. Gelenek ve göreneklerimizin zenginliğini yaşıyoruz."dedi.

İMKANLARIMIZI EN İYİ ŞEKİLDE DEĞERLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUZ

Ülke gündemini değerlendirmesinin ardından konuşmasına devam eden Başkan Toltar, "AK Parti iktidarıyla birlikte yerel yönetimler destanlar yazdılar. Bizde sizlerin desteği ile göreve geldiğimizden bu yana halkımıza en iyi hizmeti sunabilmek için elimizden geldiğince çaba sarf etmeye çalışıyoruz. Eksiklerimiz hatalarımız olabilir. İmkanlarımızı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz.

2018 YIlI AÇILIŞ YILI OLACAK

Seçim beyannamemizde halkımıza söz verdiklerimiz yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugün burada Cumhuriyet Mahallesindeyiz. Cumhuriyet Mahallemize yakın bir zamanda kapalı semt pazarı inşaatı için temel atacağız. Yavuz Sultan Selim Caddesinin açılması için son aşamaya gelindi. Dilovası'nın ekonomik yapısı gereği sosyal belediyeciliğe çok önem veriyoruz. Dar gelirli vatandaşlarımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Alt yapı ve üst yapıda çalışmalarımız devam ediyor. Birçok çalışmamız devam ediyor. İnşallah 2018 yılı açılış yılı olacak ve projelerimiz tek tek hayata geçmiş olacak. Hepimizin ortak gayesi daha güzel ve yaşanılabilir bir Dilovası'dır."dedi. 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52