Başkan Toltar’dan 15 Temmuz Mesajı

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar mesaj yayımladı.

banner96

Başkan Toltar’dan 15 Temmuz Mesajı

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar mesaj yayımladı.

13 Temmuz 2018 Cuma 14:03
Başkan Toltar’dan 15 Temmuz Mesajı
banner22

Başkan Toltar, mesajında bu haince girişime tevessül edenler tarihin çöplüğünde yerlerini almışlardır dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar 15 Temmuz hain darbe girişimin yıldönümü dolayısıyla yayınladığı mesajda bütün dünyaya demokrasi ve tam bağımsızlık dersinin verildiğine dikkat çekerek, "15 Temmuz, milletin top yekün Türkiye geçilmez dediği tarihin adıdır. Milli iradeye, demokrasiye, vatanımıza ve bayrağımıza sahip çıktık. 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümünde tüm vatandaşlarımızı yine meydanlarda beraber olmaya davet ediyoruz.

15 TEMMUZ MİLATTIR

15 Temmuz milattır. Bütün dünyaya demokrasi ve tam bağımsızlık dersi verilmiştir. O gece Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dik duruşu ve halkımızın ayağa kalkması neticesi bir destan olarak tarihe geçmiştir. 15 Temmuz’da canı ve kanı pahasına bu toprakları ve bayrağımızı korumak için her türlü fedakarlığı yapan şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum. Bu vatanın sahipsiz olmadığını bir kez daha dünyaya ilan ettiler, hepsine minnettarız. Şehit ailelerine sabırlar diliyorum. Allah bir daha bu millete 15 Temmuz’ları yaşatmasın” diye konuştu.

KALKINMA HAMLESİ BAŞLAYACAK

15 Temmuz’da yaşanan hain darbe girişiminde yaşadıklarımızı unutmamız mümkün değildir. Bir daha böyle haince kalkışmaların yaşanmaması için güçlü Türkiye’nin yoluna emin adımlarla devam etmesi için ülkemiz son dönemde önemli bir seçim süreci yaşamıştır. 24 Haziran’da halkımız Türkiye’nin büyümesinden rahatsız olan iç ve dış mihraklara bir kez daha gereken cevabı vermiş ve Sayın Cumhurbaşkanımıza olan desteğini göstermiştir. Türkiye 24 Haziran’dan sonra yeni bir döneme girmiştir. Başkanlık sistemi ile ülkemizin ilk Başkanı seçilen Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve yeni ekibinin ülkemize neler katacağını hep birlikte göreceğiz. Ülkemiz bundan sonraki süreçte kalkınma hamlesine daha güçlü bir şekilde devam edecektir. Yaşadığımız seçim sürecinde hem dış hemde içerde ki hainlere en güzel cevabı vererek Cumhur İttifakı’na destek olan ve olmayan tüm halkımıza teşekkürlerimi iletiyorum.”dedi.

15 TEMMUZ DİLOVASIN’DA ANILACAK

Başkan Toltar açıklamasında ayrıca, "15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü dolayısıyla Dilovası Belediye Meydanında şehitlerimiz için anma programı düzenlenecek ve gece boyunca da demokrasi nöbeti tutulacak tüm hemşerilerimizi bu etkinliklerimizde yanımızda görmek istiyoruz.dedi.

ANMA TÖRENLERİ SABAH ŞEHİTLİKTE BAŞLAYACAK

Program Pazar sabahı Diliskelesi Mahallesi’nde bulunan Şehitlik ziyaret edilerek Kuran Tilaveti yapılacak. Öğlen namazında Merkez Camisinde şehitler için mevlüt okutulacak ve ikramlarda bulunulacak.

Akşam ise Dilovası Belediyesi önünde 15 Temmuz Şehitleri Anma ve Birlik Günü temalı resim sergisi belediye önünde sergilenecek. Ardından Kuran Tilaveti ve protokol konuşmaları, 15 Temmuz temalı yarışmalarda başarılı öğrencilere başarı belgelerinin verilmesi, Mehter Takımı gösterisi, dev ekranda slayt gösterileri ve ikramlar gerçekleştirilecek. Program sabahın ilk saatlerine kadar sürecek.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52