Dilovası'nda 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıl dönümü Dilovası’nda çoşkuyla kutlandı.

banner96

Dilovası'nda 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıl dönümü Dilovası’nda çoşkuyla kutlandı.

23 Nisan 2018 Pazartesi 14:23
Dilovası'nda 23 Nisan Coşkusu
banner22

Dilovası'nda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dilovası Belediye önündeki meydana çelenklerin konulması ile başladı. Kutlama etkinlikleri daha sonra Polisan Spor Salonunda devam etti. Törene Kaymakam Mustafa Asım Alkan, Belediye Başkanı Ali Toltar, İlçe Jandarma Komutan Vekili Mehmet Hamali, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, Milli Eğitim Müdürü Murat Balay ve kurum müdürleri, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileriyle birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

GELECEĞİMİZİN MİMARLARI

Kapalı Spor Salonundaki  kutlama töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıl dönümünü ulaşmanın gururuyla sevinçle ve coşkuyla kutladıkları belirtildi. Törende konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Balay, Her yıl büyük bir gururla yaşadığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımıza katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum. 23 Nisan Çocuk Bayramı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünyada çocuklara armağan edilmiş tek bayramımızdır. Çocuklarımız geleceğimizin büyükleridir. Sadece Türk çocuklarına değil dünya çocuklarına armağan edilen tek bayramdır. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 98'inci kuruluş yıl dönümünde yine bir Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda coşkuyla, sevinçle, kıvançla, milletçe bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Cumhuriyetimizin gençleri ve geleceğimizin mimarı olarak damarlarınızda taşıdığınız asil kanın gücünü hissedin. Okuyan araştıran sorgulayan bilim ve teknolojiyi gerekli bir şekilde kullanan milli ve manevi değerleriyle, insan hayatının haklarına saygılı kendine güvenen bireyler olmak için mücadele edin. Böyle yetiştiğiniz müddetçe ülkemiz ve insanlık adına büyük başarılara imza atacağınıza eminiz ve sizlere güveniyoruz" dedi.

ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Konuşmaların ardından öğrencilerin hazırladıkları gösteriler, şiirler büyük beğeni topladı. Folklor ekibinin oyunları da izleyenlerden bol alkış aldı. Daha sonra 23  Nisan  konulu kompozisyon, şiir, resim yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kaymakam Mustafa Asım Alkan, Belediye Başkanı Ali Toltar ve diğer protokol üyeleri  tarafından verildi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52