Dilovası'nda binleri buluşturan iftar

Dilovası Belediyesi’nin geleneksel olarak her ramazan ayında gerçekleştirdiği mahalle iftarlarının ilki Turgut Özal ve Kayapınar Mahallelerinin katılımı ile Görkem Çiler Semt Konağı bahçesinde gerçekleşti.

banner96

Dilovası'nda binleri buluşturan iftar

Dilovası Belediyesi’nin geleneksel olarak her ramazan ayında gerçekleştirdiği mahalle iftarlarının ilki Turgut Özal ve Kayapınar Mahallelerinin katılımı ile Görkem Çiler Semt Konağı bahçesinde gerçekleşti.

22 Mayıs 2018 Salı 15:31
Dilovası'nda binleri buluşturan iftar
banner22

Dilovası Belediyesi tarafından yapılan Görkem Çiler Semt Konağı bahçesinde gerçekleşen geleneksel iftar öncesi vatandaşlarla sohbet eden Başkan Ali Toltar, hayırlı ramazanlar diledi. İftar programına AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve meclis üyeleri, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Emre Sarıca, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı.

NAİL ÇİLER'E VEFA

İftar yemeğinin ardından topluca dua edilirken Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, yaptığı konuşmasında "Katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum. Bugün iki ayrı güzellik yaşıyoruz. Hem Cemil Yaman kardeşimizin tekrar aday gösterilmesi hemde Dilovası'na ve bölgemize güzel eserler yapan, çalışkan ve dürüst kişiliği ile herkesin gönlünü kazanan Gebze Ticaret Odası Başkanımız Nail Çiler'in oğlunun adına yaptırdığımız Görkem Çiler Semt konağımızıda halkımızın hizmetine açmış bulunuyoruz. Dilovası'na her seferinde büyük önem veren ve son olarak Dilovası Mehmet Yıldırım Halk Eğitim Merkezi ve Toplum Sağlığı merkezi adı altında yapılan dev komplek için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum."  

BİRLİK VE BERABERLİK SOFRASI

Konuşmasına devam eden Başkan Toltar, “Dilovalı hemşerilerimin ve mahalle halkının ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Kurulan bu sofralar dostluk sofrası, birlik beraberlik sofrası. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Mahalle iftarlarımızın amacı zengini ve fakiri ile genci ve yaşlısıyla hep birlikte oruçlarımızı açıp hep birlikte dua edebilmektir. Şükürler olsun ki ramazan ayını huzur içinde geçiriyoruz. Rabbim ibadetlerimizi kabul etsin.

AKAN KANLARIN DURMASI İÇİN DUA EDELİM

Tabi gönül isterdi ki tüm İslam coğrafyası Ramazan ayını huzur ve barış içerisinde mutlu bir şekilde geçirsin. Ancak akan kanlar yaşanan acılar içerisinde yaşanan zulümler karşısında ağlayan bir coğrafya var. Tek duamız tüm İslam coğrafyasında akan kanların yaşanan acıların bir an önce son bulmasıdır. Ramazan ayında bu kanın durması için bol bol dua edelim.” dedi.Ayrıca ülkemiz yine önemli bir süreçten geçiyor. 24 Haziran'dayapılacak genel seçimler hem bizler hemde ülkemiz için oldukça önemlidir. Kalkınan ve büyüyen Türkiye'nin önünün açılması ve 2023 Hedeflerine koşan Türkiye için hükümetimize desteklerinizi bir kez daha göstermenizi diliyorum. Ayrıca Dilovası içinde önemli bir gelişme AK Parti Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman ikinci kez AK Parti'den seçilebilecek yerden aday gösterilerek Dilovalıların göğsünü kabartımıştır. Önümüzdeki dönem hem Kocaeli'ye hemde ülkemize daha güzel hizmetler sunacak olan Yaman'a desteğinizi bir kez daha istiyorum."dedi.

YAMAN, DESTEK İSTEDİ

Başkan Toltar'ın ardından konuşan Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, "Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar ve ekibini böyle güzel bir organizasyonla hepimizi bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Sizlerin desteği ile 2,5 yıldır TBMM'de ülkemiz adına güzel hizmetler yapmak için gece gündüz çalıştık. Şimdi yeniden bir seçim var ve partim beni yeniden listeye koymayı uygun görerek onurlandırdı. İnşallah sizin desteğinizle yeniden TBMM'de bölgemizin sesi olacak ve güzel projelere imza atacağız."dedi.

ÇİLER'DEN TOLTAR'A TEŞEKKÜR

İftar programında son olarak teşekkür konuşması yapan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "Dilovası Belediye Başkanımız Ali Toltar ve ekibinin böyle güzel bir esere oğlumun adını vererek onu yaşatmak istemesi beni çok duygulandırdı. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de hem bölgemize hemde Dilovamıza güzel hizmetler yapmaya devam edeceğiz."dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52