Dilovası’na yarı olimpik yüzme havuzu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’na da bir yarı olimpik yüzme havuzu inşa edecek

banner96

Dilovası’na yarı olimpik yüzme havuzu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası’na da bir yarı olimpik yüzme havuzu inşa edecek

13 Nisan 2018 Cuma 15:30
Dilovası’na yarı olimpik yüzme havuzu
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, spor tesisi yatırımlarını sürdürüyor. Kenti spor mekânlarıyla donatan Büyükşehir Belediyesi gençlerin yetişmesi için bu mekânlara önem veriyor. Spor salonları ve yarı olimpik yüzme havuzları kentin pek çok yerinde yerlerini alırken yeni mekânlar için de projeler hazırlanıyor. Bu kapsamda Dilovası ilçesinde yarı olimpik yüzme havuzu yapılması için çalışma başlatıldı.    

 

TAM DONANIMLI

Dilovası Bilal-i Habeş Caddesi üzerinde yer alan Dilovası Spor Salonu ve Şehit Nihat Karadaş Spor Tesisi arasında kalan alanda yarı olimpik yüzme havuzu inşa edilecek. Proje alanı 4 bin 400 metrekare olan yapının, toplam inşaat alanı 4 bin 200 metrekare olacak. Yapının bodrum katında 2 adet masa tenisi salonu, 2 adet satranç ve 1 eğitmen odası ile soyunma odaları ve duşlar yer alacak. Yapını tesisat su deposu, kazan dairesi, havuz tesisat odası ve klima santrali gibi kısımları da bu katta bulunacak.    

 

YARI OLİMPİK VE ÇOCUK HAVUZU                     

Yapının zemin katı giriş fuayesi, yarı olimpik yüzme havuzu ve çocuk havuzundan oluşacak. Ayrıca bu katta kafeterya, 2 adet antrenör odası, 2 adet soyunma odası ve büro birimleri yer alacak. Birimci katta ise kat fuayesi, bay ve bayan fitness salonu, soyunma ve duş alanları, mescitler ve 94 kişilik seyirci tribünü bulunacak.

 

27 NİSAN’DA İHALE

Büyükşehir Belediyesi tesisin yapımı için ihaleye çıkacak. İhale 27 Nisan Cuma günü saat 11.00’de Büyükşehir ihale salonunda gerçekleştirilecek. Proje 270 günde tamamlanarak hizmete girecek. Öte yandan daha önce ihalesi yapılan Kandıra ve Kartepe yarı olimpik yüzme havuzlarının da yapımına başlandı.

 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52