KO-MEK Dilovası Sergisi açıldı

KO-MEK’le Gönülden Renkler konseptiyle ilçe sergilerine devam eden KO-MEK Dilovası ilçe sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

banner96

KO-MEK Dilovası Sergisi açıldı

KO-MEK’le Gönülden Renkler konseptiyle ilçe sergilerine devam eden KO-MEK Dilovası ilçe sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

16 Nisan 2018 Pazartesi 13:46
KO-MEK Dilovası Sergisi açıldı
banner22

KO-MEK’le Gönülden Renkler konseptiyle ilçe sergilerine devam eden KO-MEK Dilovası ilçe sergisinin açılışını gerçekleştirdi. Oldukça yoğun katılımın olduğu sergi açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İbrahim Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Dilovası Belediyesi Ali Toltar, Kültür ve Sosyal işler Dairesi Başkanı Raşit Fidan, Ak Parti Dilovası ilçe Başkanı Osman Akbulut, meclis üyeleri ve kursiyerler katıldı. Dilovası Kültür Merkezi’nde açılan sergi öncesinde Sosyolog Yazar Yusuf Özkan Özburun “Okul Evde Başlar” konulu semineri verdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği seminerde konuşan Özburun; “Çocuğunuza insanlığın tohumunu atmak için eğitime önce evde başlayın. Çocuklarınız en çok evde yaşanan anne baba çekişmesinden etkilenir. Evde yaşanan sorunlarınızı eşleriniz ile tespit ederek çözüm yollarını birlikte arayın. İnsan gelişimi ömür boyunca devam eder, sizler çocuklarınıza örnek olmaz iseniz onlar da büyüyünce sorunlu bireyler olurlar” diyerek aileleri uyardı. Daha sonra konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ise konuşmasında KO-MEK kurslarının artık bir marka olduğunu belirterek, KO-MEK kurslarının hayatın bir parçası olduğunu ve sosyalleşmenin yanı sıra birer psikoterapi merkezi özelliği olduğunu ifade etti. Dilovası’na yapılan yatırımlardan bahseden Toltar, önümüzdeki günlerde yapılacak olan birçok yatırımın müjdesini verdi.

Açılışta son olarak konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli için hangi güzel hizmet gerekiyorsa onu yapıyoruz” dedi. Daha sonra serginin kurdeleleri protokol tarafından kesilerek açıldı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93