Başkan'dan 16 Ocak Tebrik Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

banner96

Başkan'dan 16 Ocak Tebrik Mesajı

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 16 Ocak Basın Onur Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

15 Ocak 2018 Pazartesi 10:36
Başkan'dan 16 Ocak Tebrik Mesajı
banner22

Köşker, “Habercilikte toplum yararını ön planda tutarak, her türlü zor koşulda tarafsız, ilkeli, doğru yayıncılık yapan basın emekçilerinin onur ve gurur günlerini en kalbi duygularımla kutlarım” dedi. 

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 16 Ocak 1923 tarihinde Kocaeli’ye gelerek kurulacak yeni rejimin detaylarını basınla paylaştığı toplantıyı ilimizde yapmasının önemine değinen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker 16 Ocak Basın Onur Günü mesajında şu ifadelere yer verdi: “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kuracağı yeni rejimin ayrıntıları, yol haritası, İzmit Kasrı’nda yapılan toplantıda belirlendi. Basın tarihine ‘Basın Onur Günü’ olarak kaydedilen toplantının önemi; Atatürk’ün halka doğru, tarafsız ve ilkeli yayıncılık yapmakla mükellef olan basın mensuplarına kuracağı Cumhuriyetin tanıtımı görevini vermesidir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu görevlendirmeyi ilimizde yapması Kocaeli’yi basın tarihimizde önemli bir konuma yükseltmiştir. Habercilikte toplum yararını ön planda tutarak, her türlü zor koşulda tarafsız, ilkeli, doğru yayıncılık yapan basın emekçilerinin onur ve gurur günlerini en kalbi duygularımla kutlarım.”

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52