Beton mikseri Tır'a çarptı

Gebze ilçesinde D- 100 karayolunda arıza yapan Tır’a arkadan gelen beton mikseri çarptı. Kaza sonrası her iki araç sürücüsü yaralandı.

banner96

Beton mikseri Tır'a çarptı

Gebze ilçesinde D- 100 karayolunda arıza yapan Tır’a arkadan gelen beton mikseri çarptı. Kaza sonrası her iki araç sürücüsü yaralandı.

23 Ocak 2018 Salı 22:53
Beton mikseri Tır'a çarptı
banner22


Edinilen bilgilere göre Kocaeli'nin Gebze ilçesi D-100 Kara yolu Ankara istikameti muallim köy sapağına 300 metre kala Kemal Güneş’ în kullandığı 01 ANC 23 plakalı TIR arıza yaptığı ve emniyet şeridinde beklediği sırada aynı yöne seyir halindeki Süleyman Çağlar ın kullandığı 34 NBU 61 plakalı beton mikserinin arıza yapan Tır’ı geç fark edip arkadan tır'ın 01 CPE 55 plakalı dorse'sine çarpması sonucu beton mikseri sürücusü Süleyman Çağlar araç içerisinde sıkıştı.


Kaza'yı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine 110 itfaiye ve 112 ambulans ekipleri gelerek kaza da sıkışan Süleyman Çağları sıkıştığı yerden çıkarttılar,yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Tır sürücüsü Kemal Güneş'inde yaralı olduğu ve 112 ambulans ekiplerince 2 yaralı tedavileri yapılmak üzere Gebze Fatih Devlet hastanesine sevk edildi. Olay yerine gelen güvenlik ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.


Kaza sonrası trafikte yoğunluk meydana gelirken, kaza yapan Tır ve mikserin kaza yerinden kaldırılması sırasında trafik tek şeritten kontrollü olarak veridi.

banner44
Son Güncelleme: 23.01.2018 23:20
Anahtar Kelimeler:
TIRKazaBeton Mikseri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52