Çiler’den 10 Ocak Mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ‘’10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’’nü Bir Açıklama Yaparak Kutladı.

banner96

Çiler’den 10 Ocak Mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler ‘’10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ’’nü Bir Açıklama Yaparak Kutladı.

10 Ocak 2018 Çarşamba 11:47
Çiler’den 10 Ocak Mesajı
banner22

Çiler’in mesajı şöyle: “Tüm basın mensuplarımızın, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’’nü kutlar, ülkemizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde önerileriyle toplum mekanizmasının daha sağlıklı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan ulusal ve yerel basınımızın tüm temsilcileriyle, yeni yılda da, birlikte başarılı işlere imza atmayı dilerim.         Kamuoyuna doğru haber ve bilgi akışı sağlama gibi çok yönlü bir misyon taşıyan gazetecilik kavramı; iletişim ve etkileşim sürecinin günümüzde daha belirleyici olması yönüyle, hayatlarımızın vazgeçilmez bir unsurudur. Bu nedenle;  4 Ocak 1961’de, basın çalışanlarına ileri haklar getiren ve çalışma koşullarını iyileştiren “212 Sayılı Kanunun”, Resmi gazetede yayınlanmasıyla beraber kutlanmaya başlanan “10 Ocak  Çalışan Gazeteciler Günü’’, içinde bulunduğumuz 21. Yüzyılda, gazetecilerimizin çalışma koşullarına “farkındalık oluşturulması” açısından önemlidir.

         Toplumsal kalkınma ve gelişmenin sağlanmasında çok önemli yerleri olan, görev bilinciyle, mesai kavramı olmaksızın; kendilerini düşünmeden mesleklerini icra eden basın mensubu arkadaşlarımı takdir etmemek mümkün değildir.

         “GEBZE TİCARET ODASI” olarak faaliyetlerimize, toplantılarımıza, projelerimize gösterdikleri ilgi için tüm gazeteci arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunar, sesimize ses olan ulusal ve yerel basınımızın tüm kıymetli temsilcilerine, üstlendikleri bu zor, özveri isteyen mesleklerinde kolaylık ve başarılar dilerim.”

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52