Erbakan Vakfı Gençlik Kolları Gebze'de Toplantı Yaptı

Erbakan Vakfı  Gebze gençlik kolları 2 Şubat Perşembe akşamı , Büyükşehir  sivil toplum merkezinde ilçe geçlik divan toplantısını yaptı. 

banner96

Erbakan Vakfı Gençlik Kolları Gebze'de Toplantı Yaptı

Erbakan Vakfı  Gebze gençlik kolları 2 Şubat Perşembe akşamı , Büyükşehir  sivil toplum merkezinde ilçe geçlik divan toplantısını yaptı. 

04 Şubat 2017 Cumartesi 17:39
Erbakan Vakfı Gençlik Kolları Gebze'de Toplantı Yaptı
banner22

Gebzenin 40 mahallesinden katılımın gerçekleştiği toplantıya İl gençlik kollarından, il yönetiminden ve  Gebze ilçe Yönetiminden de katılım vardı. Toplantıya katılan Gebze Erbakan vakfı ilçe başkanı Engin kılıç kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi. Misafir olarak Darıca, Dilovası, Çayırova ilçelerindende geçlerin katılımı vardı. Kocaelinde Vakfın Gençlik Kollarının divan toplantısı  ilk olma özelliğinden dolayı gençler çok heyecanlıydı.

Merhum Erbakan hocamızın hayatını konu alan kısa slat gösterisi yapıldı. Daha sonra kürsüye gelen Gebze Gençlik Kolları Başkanı Halil Bilikçi; 2016 yılının değerlenrmesini  yaptı ve 2017 yılından beklentilerini sıraladığı konuşmasında, “ Erbakan Vakfı olarak Gebzede gençlerin örnek alacağı bir genç nesil yetiştirmeyi hedefledik. Rahmetli Erbakan hocamızın belirlediği Milli Görüş hedefleri doğrultuda ve Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın  liderliğinde hedeflerimizi gerçekleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Hedefimiz Gebze ulaşılmadık genç bırakmamamak. Dışarda bir sürü tehlike varken burda bu hayırlı hizmetlere imza atan bütün genç kardeşlerimi kutluyorum. İki günü birbirine eşit olan ziyandadır hadisinin mucibince , 2017 yılımda da 2016 yılından daha fazla sayıda gence ulaşacağız ve daha çok hayırlı hizmetlere imza atacağız inşallah.” Dedi.

Gündeme dair konuşmaların gerçekleştirildiği bölümünde, İl Başkan Yardımcısı Mustafa Kabaca gündemdeki anayasa çalışmaları ve bu konudaki Milli Görüş camiasının görüşlerini dile getirdi. Birim başkanları tek tek çıkıp 2016 yılında yapılan faaliyetlerini sıraladılar.  Verdikleri raporda göz dolduran gençleri büyükler alkış tufanına tuttu. Gençlerin, büyüklere taş çıkarırcasına profesyonel hazırlandıkları belli olan bu ilçe divanını greçekleştirmenin haklı gururunu yaşadılar.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52