Erbakan Vakfı Gençlik Kollarından güzel bir çalışma

Erbakan Vakfı Gençlik Kolları yine güzel bir çalışmaya imza attı.

banner96

Erbakan Vakfı Gençlik Kollarından güzel bir çalışma

Erbakan Vakfı Gençlik Kolları yine güzel bir çalışmaya imza attı.

05 Kasım 2018 Pazartesi 12:56
Erbakan Vakfı Gençlik Kollarından güzel bir çalışma
banner22

Erbakan Vakfı Gençlik Kolları yine güzel bir çalışmaya imza attı. Gebze Kültür merkezinde düzenlenen konferansa  birçok gencin yanısıra, bayanlardanda katılım yoğundu.  Açılışta Gebze Gençlik Kolları Başkanı Halil Bilikçi kısa bir selamlama konuşması yaparak:  “Gebze’de Milli Görüş fikriyatının ulaşmadığı genç bırakmayacağız. Bunun için çok çalışmamız lazım. Buna en güzel örnek Merhum Erbakan Hocamızdır. ” 

Düzenlenen konferansa Gebzenin yanısıra; Darıca, Dilovası ve Çayırova danda bir çok genç katıldı. Salonu hınca hınç dolduran gençlere seslenen  Naim Öztürk (Bursa Erbakan Vakfı İl Başkanı ). ” Gençliğin teknoloji ile imtihanı “  konulu  konferansta  ; “ Geçmişte ecdadımız zamanın en üstün ve en son teknılojisini hakka hizmet için kullanarak bütün insanlığın fazaydasına sunmuştur. Aynı düşünce ile Milli Görüş zihniyetine sahip siz gençler gene baracaksınız. Yeterki hedeften sapmayın. Bugünkü teknolojik üstünlüğü Siyonizm, insanlığı ifsat etmke için kullanıyor. Biz onlardan bu üstünlüğü alıp insanlığın faydasına sunacağız. “ dedi.

banner44
Son Güncelleme: 05.11.2018 13:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52