Gebze CHP İlçe Başkanlığı Basın Toplantısı Düzenledi

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve meclis üyesi Salih Işık haklarında İzmit’te ki bir internet sitesinde çıkan haberlerle ilgili olarak basın açıklaması düzenledi.

banner96

Gebze CHP İlçe Başkanlığı Basın Toplantısı Düzenledi

CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz ve meclis üyesi Salih Işık haklarında İzmit’te ki bir internet sitesinde çıkan haberlerle ilgili olarak basın açıklaması düzenledi.

17 Ocak 2018 Çarşamba 16:53
Gebze CHP İlçe Başkanlığı Basın Toplantısı Düzenledi
banner22

Açıklamaya, CHP yönetim kurulu üyeleri ile  CHP’nin  Gebze  Belediyesi meclis üyeleri,  Kadın Kolları Başkanı  Bilge Yıldırım ile  Gençlik Kolları Başkanı  Savaş Gayretli’de hazır bulundu.

CHP ilçe başkanı Musa Yılmaz,   kendisiyle ilgili olarak  ortaya atılan iddiaların yalan ve karalamadan ibaret olduğunu belirterek, “10 Aralık 2017’de ilçe başkanı oldum, 2001 yılında aldığımız  kendimize ait araziyle ilgili  bir takım yanlış ve yalan haberler üretildi.

MAHKEME LEHİMİZE SONUÇLANDI

Hayatımın hiçbir döneminde iş takipçiliği yapmadım, 35 yıllık siyaset yaşantımda devletin veya yerel yönetimlerin bir tek ihalesine girmedim.  Kendime ait Yılpaş inşaat firmam var ayrıca kardeşlerimle şirketin ortağıyım.

Söz konusu araziyi 2001 yılında aldık geçen zaman içinde  Pazar yeri yapılacak denilerek  kamulaştırıldı, bizde yasal yollara başvurduk. Geçtiğimiz  Aralık ayında da  idari mahkeme bizim lehimize karar verdi. Burada ne  Gebze nede  Büyükşehir Belediyesi’nin bir kararı var mahkeme kararı bizim lehimize sonuçlandı. Başkan olunca  sanki  araziyle ilgili bir gelişme yaşanmış gibi algı oluşturuluyor bu  tamamen  yanlış ve  kötü niyetli bir durumdur.  Ben  10 Aralık’ta başkan seçilmeyebilirdim de. ”dedi.

ÇAMUR AT İZİ  KALSIN

Gebze Belediyesi meclis üyesi  Salih Işık ise, hakkında ortaya atılan  iddiaların haber değeri taşımadığını düzmece ve  algı oluşturmaya yönelik olduğunu ifade ederek, “Bu habercilik değil,  çünkü baştan sona yalan.  Arazi için mal sahibi ile 2009 yılında sözleşme yaptık,  2012 yılında ikinci  sözleşme gerçekleşti ve 2016 yılında da   takas yoluyla bir dubleks dairemi vererek  11 bin 325  metrekarelik araziyi aldık. Tamamen ticari ve yasal bir olaydır.  Ne belediye nede başka bir kurumla bu konuda  bir temas olmamıştır. Ayrıca,  şimdiye kadar  meclis üyesi olarak dosya takipçiliği yapmadım."dedi.

banner44
Son Güncelleme: 21.01.2018 15:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52