Gebze'de Terör Örgütü Operasyonu

Kocaeli'de terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 19 kişi yakalandı

banner96

Gebze'de Terör Örgütü Operasyonu

Kocaeli'de terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyonda 19 kişi yakalandı

09 Şubat 2018 Cuma 15:53
Gebze'de Terör Örgütü Operasyonu
banner22

Edinilen bilgiye göre, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü adına faaliyet yürüten, sosyal medyayı kullanarak propaganda yapan 21 şüphelinin yakalanmasına yönelik operasyon düzenledi.Operasyonda aralarında HDP Gebze ilçe yöneticileri ve DBP Gebze ilçe yöneticilerinin de bulunduğu 19 kişi gözaltına alındı.

HDP Gebze ilçe binası ile şüphelilerin üst ve ikametlerinde yapılan aramada, yasaklı kitap, dergi, örgütsel doküman, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ve öldürülen teröristlere ait fotoğraflar ile terör örgütü PYD-YPG'yi öven pankartlar bulundu.Şüpheliler sorgulanmak üzere, emniyete götürüldü.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52