Gebze'den Halep'e 25 ton gıda

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu, Gebze'den Halep'e 25 ton gıda malzemesi gönderdi.

banner96

Gebze'den Halep'e 25 ton gıda

Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu, Gebze'den Halep'e 25 ton gıda malzemesi gönderdi.

07 Şubat 2017 Salı 16:08
Gebze'den Halep'e 25 ton gıda
banner22

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde toplanan Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu üyeleri Halep'e bir tır dolusu gıda malzemesi yardımı gönderdi. Gebze 15 Temmuz Milli irade Kent Meydanında toplanan Erzurumlular 25 ton gıda malzemesini Halep'e gönderdi. Halep'e gönderilen yardım tırı programına, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Tekin Dursun ve dernek üyeleri katıldı.

Yapılan yardımlar ile Halep'in yanında olduklarını belirten Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu Tekin Dursun, "Bizler sivil toplum örgütleri olarak, ülkemizin dört bir yanında yoksul, savaş altında olan kardeşlerimizin o sıkıntılarına bizler duyarsız kalamazdık. Biz Kocaeli Erzurumlar Dernekler Federasyonu olarak da bundan önce yaptığımız gibi bugünde elimizden geldiği kadar destek olmak için böyle bir program başlattık. Biz buna ön ayak olduk. Bizim değerli iş adamlarımız, dernek başkanlarımız gayret sarf ettiler güzel bir hayır oldu. Müftümüzün dediği gibi inşallah kazasız belasız ulaşır. Orada da o kardeşlerimizin karnına bir sıcak çorba girerse ne mutlu bize. Dua ediyoruz. Allah onlara yardım etsin" dedi.

Dernek Federasyon Başkanı Dursun'un ardından konuşan Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, "Müftümüz o kadar güzel dua yaptı ki üzerine bir şey söylemek bizim haddimiz değil ama bu millet her zaman mazlumun yanında olmuştur. Her zaman kendisini bekleyenlerin beklentisini boşa çıkartmamıştır. Onun için bu tırların ilk ve son olmayacağını bilmiyorum. Allah inşallah yaptığınız hayırları kabul eder. Bundan sonra böyle muhtaç kitleler olmasın temennisiyle yolu açık olsun" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından yardım tırı dualar eşliğinde Halep'e doğru yola çıktı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erzurumlu 2017-02-08 10:29:21

Kıyamette,Allahü telanın himayesine aldığı yedi kişiden biri,sağ elinin verdiğini sol eli bilmeyecek kadar,sadakayı gizli Verendir.(Buhari) Etrafimizda bir sürü insan Suriye'ye birçok yardımlar yapıyor ama kimse reklam yapmiyor olmadi hemşerilerim....

Avatar
Aşkaleli 2017-02-09 11:49:56

Görende essahtan bişey yaptınız sanıyor vah vah

Avatar
Hulusi 2017-02-09 11:51:53

Ben şahsen başarılı buluyorum ama tabiki reklamsız olsaydı hayrımız daha iyi olacağını düşünüyorum

banner52

banner93