Karne Şenliği’ne Eğlenceli Final

Gebze Belediyesi Tarafından Düzenlenen Karne Şenliği Projesinde Sona Gelindi.

banner96

Karne Şenliği’ne Eğlenceli Final

Gebze Belediyesi Tarafından Düzenlenen Karne Şenliği Projesinde Sona Gelindi.

29 Ocak 2018 Pazartesi 11:44
Karne Şenliği’ne Eğlenceli Final
banner22

Gebze Belediyesi tarafından Gebzeli çocukların sömestr tatilini eğlenceli bir şekilde sürdürmesi için düzenlenen Karne Şenliği ‘Buz Devri’ animasyon filmiyle final yaptı

Gebze Belediyesi tarafından çocukların sömestr tatillerini dolu dolu geçirimleri amacıyla düzenlenen ve bir hafta boyunca süren Karne Şenliği Buz Devri çocuk sineması gösterimi ile son buldu. Hafta sonu iki seans olarak gösterilen çocuk sinemasına her zaman olduğu gibi Gebzeli çocukların büyük ilgisi vardı. Buz Devri filminin kahramanlarının hikayelerini büyük bir ilgi ile izleyen çocuklar oldukça keyifli saatler geçirdi. Çocuklar için özel showların da yapıldığı Karne Şenliği programında patlamış mısır, pamuk şeker ve Osmanlı macunu ikram edildi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93