Karneler Başkan Amcadan

Anaokulu Üniversitesi’nin minik öğrencileri ilk karnelerini Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in elinden aldı.

banner96

Karneler Başkan Amcadan

Anaokulu Üniversitesi’nin minik öğrencileri ilk karnelerini Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in elinden aldı.

11 Haziran 2018 Pazartesi 13:15
Karneler Başkan Amcadan
banner22

 Anaokulu Üniversitesi’nin minik öğrencileri ilk karnelerini Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in elinden aldı. İlk kez karne alan minikler heyecan ve mutluluğu bir arada yaşadı. Güzel Gelecek Akademisi ve İstasyon Bilim Sanat Merkezi bünyesinde hizmet veren Anaokulu Üniversitesi’ni tamamlayan minikler Gebze Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle karnelerine kavuştu. Mezuniyet törenine ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, belediye başkan yardımcısı Sadık Albayrak, öğretmenler, Anaokulu Üniversitesi’nin minik mezunları ve aileleri katıldı.

GENÇ BİR NÜFUSUMUZ VAR

 Karne töreni öncesi kısa bir selamlama konuşması gerçekleştiren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker konuşmasına İslam Aleminin Ramazan Ayı’nı kutlayarak başladı. Başkan Köşker,“ Türkiye’nin genç bir nüfusu var. Avrupa’yı kıskandıracak genç bir nüfusu sahibiz. Bunun kıymetini iyi bilmeli ve çocuklarımızı en iyi şekilde eğitmeliyiz.

4 YAŞINDAN ÜNİVERSİTEYE KADAR

Biz Gebze Belediyesi olarak çocuklarımızın eğitimleri için elimizden geleni yapıyoruz. 4 yaşından itibaren alıyoruz ve Anaokulu Üniversitesi’nde eğitimlerine başlatıyoruz. Sonrasında ise GESMEK Çocuk kurslarımızda çocuklarımızın eğitimleri sürüyor. Bununla da kalmayıp bir sonraki aşamada 41 Genç 41 Gelecek projesine dahil ediyor, geleceğin liderlerini yetiştiriyoruz.

VELİLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Çocuklarınızın sizler için ne kadar değerli olduğunu ve eğitimine de ne kadar çok önem verdiğinizi çok iyi biliyoruz. Gebze Belediyesi olarak bizlere güvenip çocuklarınız bizlere emanet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Emin olun, onlar sizlerin olduğu kadar bizlerinde kıymetlileri” ifadelerini kullandı. Başkan Köşker’in selamlama konuşmasının ardından mezuniyet törenine geçildi. Miniklerim karnelerini tek tek veren Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, ayrıca miniklerle ayrı ayrı hatıra fotoğrafı çektirdi. Karne töreni sonunda velilerle sohbet eden Başkan Köşker’e veliler, böylesine güzel bir projeye imza attıkları için teşekkür etti.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52