Kurt’tan, gazetemize ziyaret

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Fevzi Kurt gazetemizi ziyaret etti.

banner96

Kurt’tan, gazetemize ziyaret

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Fevzi Kurt gazetemizi ziyaret etti.

20 Mayıs 2018 Pazar 12:57
Kurt’tan, gazetemize ziyaret
banner22

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Fevzi Kurt gazetemizi ziyaret etti. Gazetemizi ziyaretinde konuşan Kurt; “ İYİ parti iktidara geliyor. İnşallah nitelikli ve kaliteli kadrolarla  24 Haziran seçimlerinde oy patlaması yapacağız” dedi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Fevzi Kurt gazetemizi ziyaret etti. Beraberinde İYİ Parti Gebze İlçe Başkanvekili Mehmet Esmer, başkan yardımcıları Celal Yıldırım, Şendoğan Soykan ve Taner Öner hazır bulundu.

Duru Medya Yönetim Kurulu Başkanı Turan Korkut Gedik ile görüşen Kurt, seçim çalışmalarının iyi gittiğini açıkladı . Her geçen gün İYİ Parti’ye olan halkın teveccühünün arttığını dile getiren İYİ Parti Kocaeli milletvekili aday adayı Fevzi Kurt; “ İnşallah  Kocaeli İyi olacak, Türkiye iyi olacak, Gebze il olacak” dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52