Okul Müdürü Hadi Eroğlu öğrencilerini motive etti!

Uğur GENCER/ Uzun bir sürenin ardından okullar bugün kapılarını öğrenciler için açtı.

banner96

Okul Müdürü Hadi Eroğlu öğrencilerini motive etti!

Uğur GENCER/ Uzun bir sürenin ardından okullar bugün kapılarını öğrenciler için açtı.

21 Eylül 2020 Pazartesi 14:39
Okul Müdürü Hadi Eroğlu öğrencilerini motive etti!
banner22

Uğur GENCER/  Uzun bir sürenin ardından okullar bugün kapılarını öğrenciler için açtı.

2020-2021 eğitim dönemine evlerinde başlayan milyonlarca öğrenci okuluna başladı. Kademeli olarak arttırılacak uygulamada bugün itibariyle anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencileri sınıflarına girmenin mutluluğunu yaşadılar.

Ülke genelinde minikler öğretmen ve yeni arkadaşlarına kavuşmanın heyecanı ile güne başladılar.

Gebze Eşrefbey İlkokulu Müdürü Hadi Eroğlu mutluluğunu sosyal medya hesabından “Çooook özlemişiz çoookkk... İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Şener Doğan'da bizleri onurlandırdı, mutluluğumuza ortak oldu, teşekkür ediyoruz” diyerek duyduğu memnuniyeti paylaştı.

Gebze Eşrefbey İlkokulu sınıfın da öğrencilerin okuması için süslenerek yazılan “COVİD DE NEYMİŞ! YENİ 1 HEYECAN BAŞLIYOR” yazısı toplumca verdiğimiz mücadelede ne kadar kararlı olduğumuzu gösteriyordu. Okul Müdürü Hadi Eroğlu sevincinden öğrencileriyle okulun ilk günü okul bahçesinde seksek oynayıp onları motive ederek öğretmenleriyle birlikte sınıflarına aldı. Okulun ilk günü minik öğrencilerin yüzlerindeki tebessüm görmeye değerdi.

banner44
Son Güncelleme: 21.09.2020 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52