Otabanda Yol Kavgası Kanlı Bitti

Gebze Mutlukent Yumrukaya mevkii TEM Otoyolu İstanbul istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Muhammet Ali K.(23) ile Özgür Y. 54 ZL 371 plakalı araç ile...

banner96

Otabanda Yol Kavgası Kanlı Bitti

Gebze Mutlukent Yumrukaya mevkii TEM Otoyolu İstanbul istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Muhammet Ali K.(23) ile Özgür Y. 54 ZL 371 plakalı araç ile...

15 Mayıs 2017 Pazartesi 18:24
Otabanda Yol Kavgası Kanlı Bitti
banner22

Edinilen bilgiye göre olay Gebze Mutlukent Yumrukaya mevkii TEM Otoyolu İstanbul istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Muhammet Ali K.(23) ile Özgür Y. 54 ZL 371 plakalı araç ile İstanbul istikametine  seyir halindeyken, ismi öğrenilemeyen başka bir araç sürücüsü ile trafikte yol verme meselesi yüzünden tartıştılar Birbirleri ile tartışan sürücüler araçlarını Gebze Mutlukent mahallesi Yumrukaya mevkiinde sağa çekti. Aracından inen Muhammet Ali K. isimli şahıs diğer sürücünün yanına gittiği sırada diğer araç sürücüsü Muhammet Ali K’ye silahla 4 el ateş ederek şahsı iki bacağından vurdu. Silahlı yaralama olayına karışan şahıs olay yerinden uzaklaşırken vurulan Muhammet Ali K.kanlar içerisinde yerde kaldı. Olayı gören Özgür .Y.  vatandaşlar durumu polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

  İhbar üzerine hemen olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemi alırken sağlık ekipleri ise yaralanan şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Muhammet Ali K. tedavisi yapılmak üzere Gebze de  özel bir hastaneye götürüldü. Hastaneye götürülen Muhammet Ali K.sağ ve sol bacaklarından vurulduğu öğrenildi. ve ameliyata alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayın ardından polis yaptığı incelemede olay yerinde 4 adet boş kovan bulundu.
Emniyet güçleri kaçan şahsı arama çalışmalarına başladı.

banner44
Son Güncelleme: 15.05.2017 18:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52