Palet fabrikasında korkutan yangın!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir orman ürünleri firmasının depolama alanında çıkan yangın 3 saat süren çalışmalar sonunda söndürüldü.

banner96

Palet fabrikasında korkutan yangın!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir orman ürünleri firmasının depolama alanında çıkan yangın 3 saat süren çalışmalar sonunda söndürüldü.

30 Mart 2019 Cumartesi 12:50
Palet fabrikasında korkutan yangın!
banner22

Olay, Kocaeli'nin Gebze ilçesi Balçık Mahallesi 3207 Sokak üzerinde bulunan palet ve ahşap kapı, mobilya üretimi yapan bir fabrikada meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokak üzerinde bulunan fabrikanın bahçesinde bulunan malzemelerin bulunduğu alanda yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevleri gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen 112 Acil yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
Kısa süre sonra olay yerine gelen ekipler alevleri söndürmek için çalışma başlattı. Ara ara alevlenerek kontrolden çıkan yangının söndürülmesi için ekipler çalışmalarını sürdürüyor. Çevre ilçelerden de olay yerine çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edilirken, 
Kısa süre sonra olay yerine gelen ekipler alevleri söndürmek için çalışma başlattı. Ekipler tarafından yapılan çalışma ile kontrol altına alınmaya çalışılan alevler büyüyünce Dilovası, Darıca ve Çayırova ilçelerinden de ekipler sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan söndürme çalışmaları neticesinde yaklaşık 2 buçuk saat sonra alevler kontrol altına alındı. Yapılan çalışma neticesinde kontrol altına alınan alevler söndürüldü. 3 saat süren söndürme çalışmaları sonrasında yangının çıktığı alana giren iş makineleriyle küle dönen malzemeler, taşınarak tekrar alevlenmesi önlendi.

Ekipler inceleme başlattı

Çıkan yangında depo alanında bulunan yüzlerce palet ve ahşap kapı yanarak kullanılmaz hale geldi. Olay yerinden incelemelerde bulunan jandarma ekipleri, yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için çalışma başlattı.
 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52