Sahur Programları Devam Ediyor

Gebze’de görev yapan din görevlileri, Macera Aksiyon Parkı’nda Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen sahur programında bir araya geldi.

banner96

Sahur Programları Devam Ediyor

Gebze’de görev yapan din görevlileri, Macera Aksiyon Parkı’nda Gebze Belediyesi tarafından düzenlenen sahur programında bir araya geldi.

11 Haziran 2018 Pazartesi 14:47
Sahur Programları Devam Ediyor
banner22

Gebze’de görev yapan din görevlileri Macera Aksiyon Parkı’nda düzenlenen sahur programında bir araya geldi. Eskihisar macera ve Aksiyon Parkında düzenlenen sahur programına Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Kocaeli Milletvekili adayı Ufuk Ekinci, Hayrettin Deniz, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar, Belediye Başkan Yardımcısı Engin Güzel, Gebze İlçe Müftüsü Orhan Örnek, din görevlileri ve cami dernek başkanları katıldı.


BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN
Sahur programında konuşan ev sahibi Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, “Ramazan ayı geldi gidiyor, Allah Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendiren kullarından olmayı nasip etsin. Son günlerde her gece Kadir Gecesi sayılır. Her gecemizi Allah Kadir Gecesi olmasını nasip etsin. Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Allah ülkemizin dirliğini birliğini bozmaya çalışanlara fırsat vermesin” dedi.


BU MİLLET GÜÇLÜ OLDUĞUNDA İNSANLIK MUTLU
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında, “Tarihi sizler çok iyi biliyorsunuz. 15 Temmuz öncesini ve sonrasını sizler çok iyi biliyorsunuz. Bu millet güçlü olduğunda insanlığın nasıl mutlu olduğunu siz benden iyi biliyorsunuz” ifadelerini kullandı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52