"2. Silivri Samsunlular Keşkek Festivali"

- Festival kapsamında, Silivri'de vatandaşlara keşkek ikram edildi

banner96

"2. Silivri Samsunlular Keşkek Festivali"

- Festival kapsamında, Silivri'de vatandaşlara keşkek ikram edildi

14 Mayıs 2017 Pazar 20:24
banner22

İSTANBUL (AA) - Silivri'de, bu yıl ikincisi düzenlenen "2. Silivri Samsunlular Keşkek Festivali"ne vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Silivri Samsunlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SAMDER) tarafından organize edilen festival, Silivri Sahili Festival Alanı'nda gerçekleştirildi.

Çeşitli etkinliklerin yapıldığı festivalde, vatandaşlara keşkek ikram edildi.

Festivalde, merhum Silivrispor Taraftar Grubu Lideri Ahmet Nedim Bozdağ anısına düzenlenen futbol turnuvasının şampiyonuna kupası da takdim edildi.

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği festivalde, taekwondo gösterisi gerçekleştirildi, halk oyunları grubu da performans sergiledi.

Konser programlarıyla son bulan festivale, bazı milletvekilleri, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, siyasi partilerin ilçe başkanları, oda ve dernek başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

banner44
Anahtar Kelimeler:
SilivriKeşkek Festivali
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52