59 yolcusu bulunan uçak denize düştü

Endonezya'da 59 kişinin yer aldığı uçak denize düştü.

banner96

59 yolcusu bulunan uçak denize düştü

Endonezya'da 59 kişinin yer aldığı uçak denize düştü.

09 Ocak 2021 Cumartesi 15:49
59 yolcusu bulunan uçak denize düştü
banner22

Endonezya'da Sriwijaya Air'e ait Boeing 737-500 tipi yolcu uçağının kalkışından 4 dakika sonra çok ciddi irtifa kaybettiği belirtildi. Havalandıktan kısa bir süre sonra 10 bin feet'e çıkan uçak, aniden yavaşlayarak 250 feet'e kadar düştü. Ardından ise 59 kişinin yer aldığı uçaktan gelen veri akışı kesildi.Yerel medyanın aktardığına göre uçağın Batı Kalimantan bölgesindeki Pontianak'a gitmek üzere Cakarta'dan havalandığı belirtildi. 

ENKAZINDAN İLK GÖRÜNTÜLERE ULAŞILDI

 Denize düştüğü öğrenilen uçağın ilk bulunduğu anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, uçağın enkazından parçaların görevliler tarafından çıkarıldığı anlar yer alıyor.  


2018'DE DENİZE DÜŞEN UÇAKTA 189 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

 Endonezya'da Lion Hava Yollarına ait "JT 610" sefer sayılı Boeing 737 Max 8 tipi uçak, 29 Ekim 2018'de Cakarta'dan Sumatra Adası'ndaki Pangkal Pinang şehrine gitmek üzere havalandıktan kısa bir süre sonra denize çakılmıştı. Kazada, 189 kişi yaşamını yitirmişti.  Kaynak: Endonezya'da 59 yolcusu bulunan uçak denize düştü 
 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52