Başkan Karaosmanoğlu, "Kadına kalkan eller kurusun"

Başkan Karaosmanoğlu, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın düzenlediği "Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi" kapsamında Anneler Günü Festivaline katıldı.

banner96

Başkan Karaosmanoğlu, "Kadına kalkan eller kurusun"

Başkan Karaosmanoğlu, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın düzenlediği "Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi" kapsamında Anneler Günü Festivaline katıldı.

15 Mayıs 2017 Pazartesi 16:08
Başkan Karaosmanoğlu, "Kadına kalkan eller kurusun"
banner22

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'nın düzenlediği "Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi" kapsamında Anneler Günü Festivaline katıldı. SEKAPARK Uçurtma Tepesi'nde gerçekleştirilen etkinliğe Kocaeli Milletvekili R. Sezer Katırcıoğlu da eşlik etti. Çok sayıda kadının da hazır bulunduğu organizasyonda bir konuşma gerçekleştiren Başkan Karaosmanoğlu, "Kadına kalkan eller kurusun. Annelerimizin bu güzel gününü kutlarken, kadınlarımızı sağlıklı yaşam için spor yapmaya davet ediyorum" dedi.

 

"KENDİNİZE İYİ BAKMANIZI VE DEĞER VERMENİZİ İSTİYORUM"

Konuşmasında kadınımızı güçlendirmemiz gerekmektedir diyen Karaosmanoğlu, şunları kaydetti: "Toplumda kadının değeri çok daha iyi bilinmelidir. Kadına şiddetin bizim medeniyetimizde asla yeri yoktur. Kadınımız değerlidir ve toplumdaki değerini artırmak içinde çok çalışacağız. Bu nokta toplum olarak sağlığımıza dikkat edeceğiz. Sizlerden bir kardeşiniz ve büyüğünüz olarak kendinize iyi bakmanızı ve değer vermenizi istiyorum. Kadınlarımız için projeler geliştiriyor ve uyguluyoruz. "Evden Okula Haydi Anneler Spora" projesiyle üzerimize düşen sorumluluğumuzu da yerine getiriyoruz. Bu hizmetimize katılan her kadınımızın tahlillerini yaparak spor yapmasına olanak tanıyoruz."

 

KATIRCIOĞLU, "KADIN, TOPLUMUN TEMEL TAŞIDIR"

Kalkınmamız ve gelişmemiz için kadını erkeği birlikte çok çalışmalı diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Bunun yanı sıra kadınımızın sağlıklı olması da gereklidir. Kadınımızın yücelmesi için sağlıklı yaşayarak hareketli bir yaşamı da seçmelidir. Şunu unutmamak gerekir ki kadınımız hasta olduğu vakit evin ışığı söner. Anneler sağlıklı olduğunda toplum da sağlıklı olur. Bu vesileyle bir kez daha anneler gününü kutluyorum" ifadeleriyle konuşmasını tamamladı. TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği (KEFEK) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kocaeli Milletvekili R. Sezer Katırcıoğlu da bir konuşma gerçekleştirdi. "Bir anne olarak şefkat, merhamet, adalet, sevgi, sabır, karşılıksız fedakârlık, uykusuz geceler ve çocuklarımız için endişelendiğimiz anlar geliyor "diyen Katırcıoğlu, "İçimizde bu duyguları derin bir şekilde yaşayan insanlarız. Kadın, toplumun temel taşıdır. Annelerimizi ve annelik duygusunu içinde yaşayanların anneler gününü kutluyorum" dedi.

 

"VATANIMIZI VE BAYRAĞIMIZI SEVEN NESİLLER YETİŞTİRMELİYİZ"

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi, Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül ve Evden Okula Haydi Anneler Spora Projesi'nin koordinatörü Nagehan Malkoç'un da eşlik ettiği organizasyonda, ülkemizde örnek alacağımız annelerimiz ve kadınlarımız var diyen Katırcıoğlu, "Kadınlar olarak daha çok kitap okumalı ve daha çok geliştirmemiz gereklidir. Ve bunun yanında güçlü kadınlar olmalıyız. Şahsen annemin hala duasını almadan, elini öpmeden yola çıkmıyorum. Annelerimizin kalbini kırmayalım. Biz anneler vatanımızı ve bayrağımızı seven nesiller yetiştirmeliyiz" ifadelerini sarf etti.

 

"KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KADIN DOSTUDUR"

Anne ve baba çocuklarının rol modelidir vurgusu da yapan KEFEK Başkanı ve Kocaeli Milletvekili R. Sezer Katırcıoğlu, "Anne ve baba ne yapıyorsa, çocuklar da onu yaparlar. Çocuklarımıza örnek olmalıyız. Büyükşehir Belediyemizin projeleri bu noktada çok önemlidir. Kocaeli̇ Büyükşehir Belediyesi bir kadın dostudur. Bunun için bir kez daha Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür ediyorum. Bu vesileyle tüm annelerimizin "Anneler Gününü" kutluyorum" diyerek sözlerini tamamladı. Etkinlik yapılan spor aktiviteleri ve Hayrettin Gürsoy Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi öğrencilerinin seslendirdiği "Anne" içerikli şarkılarla sona erdi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52