Hukukçular Derneği Adalet Bakanı Gül’e gitti

Uğur GENCER/ Hukukçular derneği yönetimi Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü makamında ziyaret ettiler.

banner96

Hukukçular Derneği Adalet Bakanı Gül’e gitti

Uğur GENCER/ Hukukçular derneği yönetimi Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü makamında ziyaret ettiler.

16 Kasım 2020 Pazartesi 10:53
Hukukçular Derneği Adalet Bakanı Gül’e gitti
banner22

Hukukçular derneği yönetimi Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ü makamında ziyaret ettiler.

Hukukçular Derneği Genel Başkanı Ahmet Yılmaz twitter hesabıdan yaptığı paylaşımda duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Genel Başkan Av. Ahmet Yılmaz Hukukçular Derneği adına yaptığı paylaşımda; Adalet Bakanımız Sayın Abdulhamit Gül bey’i Hukukçular Derneği olarak ziyaret ettik. Sayın Bakanımıza misafirperverliği ve hoş sohbeti için teşekkür ediyorum. Dedi.

Hukukçular Derneği,

1970 yılında İstanbul’da kurulmuştur. Türkiye’nin en eski ve en büyük hukuk derneğidir. Dernek merkezi İstanbul Merkez Efendi Topkapı’da bulunmaktadır. Hukukçular Derneği’nin üyelerinin tümü hukukçu olup yaklaşık 2.000 üyesi bulunmaktadır. Üyeleri içerisinde meclis başkanlığı ya da bakanlık yapmış ve halen bu görevlerini icra eden hukukçular, milletvekilleri, öğretim üyeleri ve avukatlar bulunmaktadır.

AHMET YILMAZ KİMDİR?

5 Ekim 1978 tarihinde Ordu’nun Ünye ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ünye’de tamamladıktan sonra 1996 yılında Tekirdağ İmam Hatip Lisesi’nden mezun oldu.

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2001 yılında mezun olduktan sonra serbest avukat olarak çalışmaya başlayan Yılmaz, evli ve üç çocuk babasıdır. Birçok sivil toplum kuruluşunun çalışmalarında aktif görev almıştır.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52