Sen Anlat Anne Projesi

YALOVA (AA) - Yalova Ekoturizm ve Sağlıklı Yaşam Derneği (YEKSAYDER) Hak Temelli Çalışma Grubunca "Sen Anlat Anne" projesi kapsamında hazırlanan kitabın tanıtımı yapıldı. Şaban Temüge Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde...

banner96

Sen Anlat Anne Projesi

YALOVA (AA) - Yalova Ekoturizm ve Sağlıklı Yaşam Derneği (YEKSAYDER) Hak Temelli Çalışma Grubunca "Sen Anlat Anne" projesi kapsamında hazırlanan kitabın tanıtımı yapıldı. Şaban Temüge Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde...

16 Mayıs 2017 Salı 19:13
Sen Anlat Anne Projesi
banner22

YALOVA (AA) - Yalova Ekoturizm ve Sağlıklı Yaşam Derneği (YEKSAYDER) Hak Temelli Çalışma Grubunca "Sen Anlat Anne" projesi kapsamında hazırlanan kitabın tanıtımı yapıldı.

Şaban Temüge Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi Uygulama Oteli'nde düzenlenen programda konuşan YEKSAYDER Başkanı Ahmet Yiğit, Yalova'da engellilere yönelik birçok derneğin olduğunu ve bütün bu derneklerin güzel çalışmalar yaptığını söyledi.

Dernek bünyesinde çalışma grupları oluşturduklarını ve çalışma gruplarının aralıksız olarak çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Yiğit, şöyle konuştu:

"2015'te kurmuş olduğumuz Yalova Ekoturizm ve Sağlıklı Yaşam Derneğinin amacı, Yalova köyleri başta olmak üzere, civar il ve ilçe köylerini ekoturizme kazandırmak. Yalova'yı tanıtmak, köylülerimizin ek gelir elde etmelerine yardımcı olmak ve aynı zamanda tüm vatandaşların doğayla buluşmaları ve sağlıklı yaşamaları konusunda çalışmalar yapmaktır. Engelli kardeşlerimizin mağduriyete uğradıkları haklar konusunda kendilerini ve ailelerini bilinçlendirmek, gönüllü avukat veya Barolar Birliğinden avukat desteğiyle mağduriyetlerin giderilebilmesi için dernek tüzüğümüzde değişikliğe gidilmiş ve Hak Temelli çalışma grubumuz oluşturulmuştur. Bu kapsamda da çalışmalarımız sürmektedir."

"Sen Anlat Anne" kitabının oluşması için çok emek harcandığına da değinen Yiğit, "Engelli arkadaşlarımızın ve annelerinin hislerinin kaleme alındığı bu kitap için emek harcayan ve proje fikrini veren dernek üyesi Serkan Erol ile YEKSAYDER Dernek Başkan Yardımcısı Makbule Budak Çalışkan'a çalışmalarından dolayı ayrıca bu güzel kitabın basılmasında katkı sağlayan Gerçek Dünya Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Ebrar Atak'a ve Fark Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Hüseyin Özdemi̇r'e desteklerinden dolayı teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.

Programa, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, engelli yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93