At Bakım Tesislerini Ünlüler Ziyaret Etti

Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım Tesislerini Ünlü İsimler Ziyaret Etti.

banner96

At Bakım Tesislerini Ünlüler Ziyaret Etti

Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım Tesislerini Ünlü İsimler Ziyaret Etti.

05 Şubat 2018 Pazartesi 11:52
At Bakım Tesislerini Ünlüler Ziyaret Etti
banner22

Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım ve Konaklama Merkezi’nin ünü git gide artmaya başladı. Anadolu Rock’ının ünlü ismi Kıraç Gölcük’e gelerek ata bindi. Ayrıca Diriliş Ertuğrul seçmelerini Gölcük Belediyesi tesislerinde gerçekleştirdi.

KIRAÇ GÖLCÜK BELEDİYE TESİSLERİNDE ATA BİNDİ

Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım ve Konaklama Merkezi’nin ünü git gide artmaya başladı. At binmek isteyenlerin buluşma noktası olan bu tesise ünlülerde akın ediyor. Son olarak Türkiye’nin önemli sanatçıları arasında yer alan Kıraç tesislere gelerek at bindi. Böyle bir hizmetin Gölcük Belediyesi tarafından verilmesini takdirle karşıladığını belirten Kıraç, kendisiyle yakından ilgilenen Tesis Sorumlusu Osman Kalyoncu’ya ve çalışanlara teşekkürlerini iletti, sık sık geleceğini de sözlerine ekledi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SEÇMELERİNİ GÖLCÜK’TE YAPTI

Ünlü Anadolu Rock Sanatçısı Kıraç’ın yanı sıra ülkemizin en çok sevilen, reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul ekibi de Gölcük’e gelerek yeni oyunların seçmelerini gerçekleştirdi. 60 erkek, 10 bayan oyuncu arasında yapılan seçmeler de, Gölcük Belediyesi’nin Rahvan Atları kullanıldı. Bu kapsamda Gölcük Belediyesi Rahvan At Bakım ve Konaklama Tesisleri’nde 7 büyük boy at, 2 tane de pony at hizmet veriyor. Tesis Sorumlusu Osman Kalyoncu yaptığı açıklamada, “Tesislerimize olan büyük ilgi bizleri memnun ediyor. Bu noktada artık ünümüz tüm ülkeye yayılmış durumda. Gölcük Belediye Başkanımız Mehmet Ellibeş’in at biniciliği ve rahvan at yarışlarına verdiği önemin sonuçlarını almaya başladık. Kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52