Başkan Ellibeş Din Görevlileri İle Buluştu

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ‘Şehir Buluşmaları’ programı kapsamında Din Görevlileri ile buluştu.

banner96

Başkan Ellibeş Din Görevlileri İle Buluştu

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ‘Şehir Buluşmaları’ programı kapsamında Din Görevlileri ile buluştu.

12 Şubat 2018 Pazartesi 12:14
Başkan Ellibeş Din Görevlileri İle Buluştu
banner22

Gölcük Belediyesi Yazlık Ilıcada gerçekleştirilen programa Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkanı Selami Tarcan ve Din Görevlileri katıldılar.

Projelerin Tanıtımı Yapıldı

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Tarih Kooridoru projesi kapsamında yapımı tamamlanan, kent meydanları, Kazıklı Kervansaray, Yazlık Ilıcası, Örcün konağı ve son olarak yapımı son aşamaya gelen Değirmendere Yalı Evleri, Eriklitepe Tabiat Parkı, Otoparklar, Kent içi kuzey dolaşım yolu çalışmaları, Şehir içi trafik düzenlemesi, Yüzbaşılar kavşak düzenlemesi, Devlet Hastanesi Projesi, Hisareyn köprülü kavşak projesi, Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında Sanayi sitesi, Denizevler ve Gölcük Merkez çalışmaları, Değirmendere Başkomutan caddesi katlı otopark, pazaryeri ve sosyal-kültürel mekan projesi, Gözlementepe mesire alanına kule yapımı, Değirmendere marina projesi, Cumhuriyet parkı projesi gibi şehre değer katan çalışmalarına ilişkin slayt gösterimi eşliğinde değerlendirmelerde bulundu.

Gölcük İçin, Gölcük’ün Geleceği İçin Her Zaman Bir Ve Beraber Olduk

Şehir Buluşmaları projesi kapsamında her hafta farklı kuruluşlar ile bir araya geldiklerini belirten Başkan Ellibeş, Ülke içerisinde nasıl ki birlik beraberliğe ihtiyacımız varsa, Gölcük özelinde de her zaman birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Hiçbir şekliyle farklı etnik yapıdan, bölgeden, siyasi partilere mensup olmamızdan kaynaklanan bir ayrışmayı ben şahsen kabul etmiyorum. Gölcük’te böyle bir ayrışmayı zaten kabul etmiyor, bunların hepsini elinin tersiyle itti. Gölcük için, Gölcük’ün geleceği için her zaman bir ve beraber oldu. İşte bu anlayış içerisinde sizlerle de bir araya gelmeyi arzu ettik. Şehirleşme anlamında ciddi mesafeler kat ettik. Tabi ki ilçemizde bazı sorunlar var bunları çözüme kavuşturmak adına bazı projeler üretiyoruz ve bu projelere kentsel dönüşüm ihtiyacımız söz konusu olduğuna göre bunu da ilave ederek bir takım çalışmalar içerisinde olduk. Bugün burada sizlere bu projelerimizden bahsedeceğiz. Katılımınızdan dolayı her birinize teşekkür ederim” dedi.

Bu Tür Buluşmaları Önemsiyoruz

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu konuşmasında, “Dünyada yaşamamızın gerçek manasının ne olduğunu bize öğretmek için ulvi bir görev üstlenmiş, yanı dinimizi, ahiretimizi, aile ve insan ilişkilerimizi, hayır ve hasaneti, insan olmanın özelliklerini bizlere en doğru şekilde öğretmek için çok önemli ve zorlu bir görev üstlenmiş çok değerli kardeşlerim, abilerim ve ablalarımla burada beraber olmaktan çok mutlu oldum. Bu buluşmalar çok önemli, belediye başkanımıza bu fırsatı bizlere verdiği için teşekkür ediyorum” dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93