BAŞKAN ELLİBEŞ SAMSUNLULAR DERNEĞİNİ KONUK ETTİ

Gölcük Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nden Başkan Ellibeş’e Nezaket Ziyareti Yapıldı.

banner96

BAŞKAN ELLİBEŞ SAMSUNLULAR DERNEĞİNİ KONUK ETTİ

Gölcük Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nden Başkan Ellibeş’e Nezaket Ziyareti Yapıldı.

17 Şubat 2017 Cuma 11:43
BAŞKAN ELLİBEŞ SAMSUNLULAR DERNEĞİNİ KONUK ETTİ
banner22

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Reşat Akın ve Yönetimi’ni makamında ağırladı.

Başkanı Ellibeş “Gölcük 81 vilayetimizden vatandaşımızın yaşadığı iyi bir Türkiye’nin özeti. Bu iyi bir kaynaşma, iyi bir kompozisyon. Bizler Gölcük Belediyesi olarak bölgemize faydalı olan tüm sivil toplum kuruluşlarını desteklemeye devam edeceğiz. Amaç ortak bölgemizin tanıtımı ve daha çok hizmet. Ben ziyaretlerinden dolayı derneğimize tekrar  teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Kendilerini makamına ağırlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akın, Dernek olarak kültürümüze katkı koymak ve farklı özelliklerini ortaya çıkarmak adınagerek etkinliklerle, gerekse düzenlenen programlarla elimizden gelen gayreti ve çabayı göstereceğiz, dedi.

Şehitleri Anma Ve Tirit Programına Davet

Ayrıca Gölcük Samsunlular Kültür ve Yardımlaşma Derneğiolarak, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kongre Sarayı’nda 26 Şubat Pazar günü saat 20:00-23:00 arası düzenlenecek olan Şehitleri Anma ve Tirit Programına davet edildi. Davetiye Dernek Başkanı Reşat Akın tarafından, Başkan Ellibeş’e takdim edilerek, bu önemli gecede kendilerini aralarında görmekten onur ve mutluluk duyacakları da ifade edildi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93