Başkan Zeytinoğlu Kariyer Günlerinin Konuğu Oldu

Gölcük´te Öğrenci Olmak Projesi Kapsamında Kariyer Günlerinin Konuğu Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu oldu.

banner96

Başkan Zeytinoğlu Kariyer Günlerinin Konuğu Oldu

Gölcük´te Öğrenci Olmak Projesi Kapsamında Kariyer Günlerinin Konuğu Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu oldu.

13 Şubat 2018 Salı 16:20
Başkan Zeytinoğlu Kariyer Günlerinin Konuğu Oldu
banner22

Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğin bu bölümüne Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu konuk oldu.

Öğrencilerde Başkan Zeytinoğlu’na yoğun ilgi

Gölcük’te Öğrenci Olmak Projesi kapsamında ilçemizdeki okullarda Kariyer Günleri devam ediyor. Geçtiğimiz gün Kariyer Günlerinin konuğu Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu oldu. Zeytinoğlu, Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi ve Anadolu Kalkınma Vakfı Teknik ve Meslek Lisesiöğrencileri ile Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı Konferans Salonunda bir araya gelerek öğrencilere kariyeri hakkında bilgi verdi. 12. Sınıf Öğrencilerine Kariyeri hakkında bilgi veren Zeytinoğlu, öğrencilere kariyerleri konusunda planlama yapmalarını, hedefler koymalarını ve çalışmalarını bu hedeflere göre belirlemelerini istedi. Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu yaşamlarını ve iş tecrübelerini katılımcılarla paylaşırken öğrencilerin sorularını da içtenlikle cevapladı. Zeytinoğlu’na Okul Müdürü Zeki Kalaç desteklerinden dolayı çiçek ve plaket takdiminde bulundu. Öğrenciler ile Başkan Zeytinoğlu program sonunda fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.

Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci katılımlarından ve katkılarından dolayı Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Ayhan Zeytinoğlu’na plaket takdim etti. Gölcük’te öğrenci olmak projesinde tertiplenen programa iştirak eden ve sabırla dinleme nezaketi gösteren Gölcük Barbaros Hayrettim Anadolu Lisesi ve Anadolu Kalkınma Vakfı Teknik ve Meslek Lisesi öğrencilerine de teşekkür etti.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52