Gölcük Yüzbaşılar trafiği rahatlayacak

Gölcük D-130 üzeri Yüzbaşılar mevkiine yapılacak olan köprülü kavşağın ihalesi gerçekleştirildi.

banner96

Gölcük Yüzbaşılar trafiği rahatlayacak

Gölcük D-130 üzeri Yüzbaşılar mevkiine yapılacak olan köprülü kavşağın ihalesi gerçekleştirildi.

12 Şubat 2018 Pazartesi 15:49
Gölcük Yüzbaşılar trafiği rahatlayacak
banner22

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gölcük Yüzbaşılar mevkiine köprülü kavşak yapacak. Kavşağın yapımı için ilk adımı atan Büyükşehir Belediyesi işi yüklenecek firmayı belirlemek üzere ihale düzenledi.

Şehre giriş-çıkışta kullanılan ana arterlere inşa edilen köprülü kavşaklar araç trafiğini transit hale getirdiğinden araç yoğunlukları ortadan kalkıyor. Yüzbaşılar mevkii D-130’da yapılacak köprülü kavşak da bölge trafiğini rahatlatacak.

 

YÜZBAŞILAR’DA TRANSİT OLACAK

Gölcük-2, Değirmendere köprülü kavşaklarından sonra Yüzbaşılar kavşağı bölgedeki trafiği transit hale getirecek. Gölcük-2 kavşağından sonra yer alan ve mevcutta trafik ışıklarıyla kontrol edilen Yüzbaşılar Kavşağı köprülü kavşakla rahat bir nefes alacak. İzmit -Yalova karayolu (D-130) üzerinde mevcut Değirmendere ve Gölcük-2 kavşakları ile transit geçiş yapan anayol trafiği, projenin tamamlanmasıyla Yüzbaşılar Mevkiinde akış sağlanacak. Proje ile Yüzbaşılar’daki trafik ışıkları ortadan kalkacak. Yalova ve İzmit yönlü dönüşler köprü altındaki dönel kavşaktan yapılacak.

 

190 METRE

Proje kapsamında yaklaşık 190 metre uzunluğunda, 8 açıklıklı öngermeli basit kirişli köprü yapılacak. Kavşak alanında şeffaflık sağlanarak, çevre yerleşimleri, estetik açıdan en az rahatsız edilmek suretiyle köprü altında dönel kavşak ile geri dönüşler için uygun, güvenli alan bırakılması için köprü boyu uzun tutulacak.

 

Firmalar                                      Teklifler

Nivol İnşaat +Nafia İnşaat    20 milyon 457 bin TL

Alsa İnşaat+MSS İnşaat       20 milyon 798 bin TL

İlke Yapı İnşaat                     22 milyon 968 bin TL

Baren İnş+ Sontek İnş.         22 milyon 990 bin TL

HMC Yapı + Faber İnş.         23 milyon 323 bin TL

Simgemat Maden                 23 milyon 332 bin TL

Ulaşım Nak. İnş.                    24 milyon 658 bin TL

Haldız İnşaat                         25 milyon 237 bin TL

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93