Güzergah İzcilik Derneği Başkan Ellibeş'i Ziyaret Etti

Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

banner96

Güzergah İzcilik Derneği Başkan Ellibeş'i Ziyaret Etti

Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’i makamında ziyaret etti.

09 Şubat 2017 Perşembe 14:53
Güzergah İzcilik Derneği Başkan Ellibeş'i Ziyaret Etti
banner22

Ziyarette Güzergah İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Sekreteri Metin Doruklu tarafından Başkan Ellibeş’e İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı tarafından desteklenen “Bizimle Ol Bağımlı Olma” projesi hakkında bilgiler verildi.

Derneklerimize Desteğimiz Sürecek

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ellibeş İlçemizde bulunan spor kulüplerinin yetiştirdiği sporcuların Türkiye genelinde katıldıkları müsabakalarda gösterdikleri başarılar bizleri sevindirmekte ayrıca ilçemizin isminin duyulması anlamında büyük önem arz etmektedir. Bu alanda başarılı bir şekilde hizmet veren Güzergah İzcilik Derneğimize ve tüm diğer derneklerimize desteğimiz her zaman sürecek ve yapılan projelere de elimizden geldiğince katkı koymaya çalışacağız” dedi.

“Bizimle Ol Bağımlı Olma” Projesi İle Gençlere Destek

Başkan Ellibeş’in kendisini ağırlamasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Dernek Sekreteri Doruklu yaptığı açıklamada, Amacımız gençlerimizi spora yönlendirerek, kendilerini ifade edebilen sosyal bir birey olarak yetiştirmelerine katkı koyabilmek. Bu anlamda İçişleri Bakalığı Dernekler Dairesi Başkanlığımızın desteğiyle “Bizimle Ol Bağımlı Olma” projesi adı altında çalışmalar yürütüyoruz. Proje ile madde bağımlılığı riski altında bulunan gençlerin boş zamanlarını daha verimli değerlendirmelerine yönelik ve sosyal uyum çerçevesinde danışmanlık faaliyetleri ve yönlendirici eğitimler yapmak. 11-18 yaş arası 150 genç sosyal uyum faaliyetlerine katılması ve sosyal hayata dahil etmesi hedefleniyor.

Gençlerin, bilgi ve özgüven sahibi, etkin, girişimci, toplumsal aidiyet duygusu yüksek toplumsal hayata aktif katılan temel hak ve hürriyetlerini etkin bir biçimde kulllanan ve uluslararası alanda akranlarıyla rekabet edebilecek seviyede bireyler olarak kendi potansiyellerini tam anlamıyla gerçekleştirebilecekleri imkan ve zemini oluşturmak amaçlanıyor” diyerek sözlerini tamamladı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52