Huzur Evi El Sanatları Sergisi Açıldı

Gölcük Huzurevi sakinlerinin ürettiği eserlerinden oluşan el sanatları sergisi, Değirmendere Sanat Evinde izlenime sunuldu.

banner96

Huzur Evi El Sanatları Sergisi Açıldı

Gölcük Huzurevi sakinlerinin ürettiği eserlerinden oluşan el sanatları sergisi, Değirmendere Sanat Evinde izlenime sunuldu.

20 Mart 2018 Salı 11:46
Huzur Evi El Sanatları Sergisi Açıldı
banner22

Huzurevi sakinlerinin, ‘Yaşlılar Haftası’ nedeniyle hazırladıkları eserlerin sergilendiği sergi açılışına Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş eşi Funda Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş ve eşi Feriha Ellibeş, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Tektaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Huzurevi sakinleri ve vatandaşlar katıldılar.

Gölcük Huzurevi sakinleri tarafından, 18 – 24 Mart tarihleri arasında kutlanan ‘Yaşlılar Haftası’ nedeniyle hazırlanan ‘El Sanatları’ sergisi, yoğun katılım ile izlenime açıldı. Değirmendere Sanat evinde izlenime sunulan sergide, huzurevi sakinlerinin yapmış oldukları el emeği göz nuru eserler sergileniyor.

Huzurevi sakinlerinin yoğun el emeği ve göz nurunu ortaya koyan eserler arasında dikiş, deri, ahşap ve rölyef atölyelerinde yapılan özel ürünler yer alıyor. Sergiyi ilgiyle gezen ve eserlerin sahiplerinden çalışmalarıyla ilgili bilgiler alan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, tüm büyüklerin ‘Yaşlılar Haftası’nı kutladı. Başkan Ellibeş, büyüklere saygının önemine değinerek, “Huzurevinde yaşayan büyüklerimizin yapmış olduğu ürünlerinden oluşan sergiyi gezdik. Çok özel ve değerli çalışmalar yer alıyor. Yaşlılarımızın zamanlarını değerlendirirken muhteşem el ürünleri yapmaları da çok önemli. Bugün teknolojinin dahi zor üretebileceği eserlerin yaşlılarımız tarafından üretildiğini gördük. Güzel el sanatlarının yer aldığı sergiyi çok beğendim”  dedi. Huzurevi sakinleri de eserlerinin üretim sürecinin çok keyifli geçtiğini söyledi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52

banner93