MART AYI BAYANLAR MECLİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kent Konseyi Bayanlar Meclisi’nin Mart ayı toplantısı’nda, Gölcük Belediye BaşkanıMehmet Ellibeş kadınlarla bir araya geldi.

banner96

MART AYI BAYANLAR MECLİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kent Konseyi Bayanlar Meclisi’nin Mart ayı toplantısı’nda, Gölcük Belediye BaşkanıMehmet Ellibeş kadınlarla bir araya geldi.

02 Mart 2017 Perşembe 23:13
MART AYI BAYANLAR MECLİSİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
banner22

Düzenlenen toplantıya, Başkan Ellibeş’in yanı sıra, Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Gölcük Bayanlar Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Kadınlar Meclisi üyeleri katıldı.

Toplantıda ilçedeki gelişmeler ve belediye hizmetleri hakkında açıklamalarda bulunuldu. Ayrıca Gölcük Belediyesi Kadınlar Meclisi üyelerinden yöneltilen sorulara cevap verilerek, üyelerin akıllarındaki soru işaretleri giderildi.

Gölcük Bayanlar Meclisi Mart ayı toplantısında konuşma yapan Başkan Ellibeş, Bizim Kent Konseyi yapılanmasıyla ilgili samimi irademizi herkes biliyor. Geldiğimiz ilk günden itibaren Kent Konseyi yapılanmasında Türkiye’de örnek bir alt yapıyı oluşturduk. Bayanlar Meclisimiz. Hem Gölcük’te, hem Kocaeli’de, hem de Türkiye’de birçok projemiz örnek gösterilmiştir. Bu nedenle biz bu oluşumu gönülden destekliyor ve sahipleniyoruz. Yerel yönetimler olarak halkımızın bütün ihtiyaçlarını samimi bir şekilde mevcut yasalarımız el verdiği müddetçe karşılayan bir kurumuz. Bunu da halkımızla beraber, onlarla iç içe bir şekilde yapmak mecburiyetindeyiz. Bu kapsamda bayanlar meclisimizin çalışmalarını destekliyoruz. Bundan sonra da Gölcük’ü bayanlarımızla birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı.

Modern Bir Hastane Gölcük’ümüze Kazandırılacak

Migros alanı olarak bilinen bölgede yapılması planlanan hastanede hakkında bilgilendirmelerde bulunan Başkan Ellibeş, Malumunuz Necati Çelik Devlet Hastanemiz Gölcük’e hizmet noktasında yeterli gelmiyordu. Bu hastanemize ilave hastane yapılması ile birlikte 350 yataklı bir hastaneye dönüştürülmesi hedeflenmişti. Gelişen şartlar neticesinde Migros’un bulunduğu alan ve arkaya doğru bacaya kadar olan yeri kapsayan,Migros alanı olarak bilinen bölgede yeni bir hastanenin yapılması hususunda bir karar ortaya çıktı. Sebebi de şu sıfır geniş bir arazi üzerine ek binalarla uğraşmadan yeni bir binanın modern hizmeti verecek daha kapsamlı bir hastanenin yapılması fikriydi. Yoğun görüşmeler sonucunda oradaki alanın biraz daha büyütülmesine karar verilerek,  Migros’un yanındaki bir kısım lojmanların da yıkılmasıyla, hatta bacanın da yıkılarak yapılacak olan hastanenin sahasına eklenmesi düşünülerek toplamda 53 bin metrekarelik bir alan oluşturulması planlanıyor. Bir aksilik olmaz ise Devlet Hastanesinin belirlenen bölgeye yapılması şu an ciddi olarak tartışılıyor, projelendiriliyor ve revize edilmeye başlandı, diyerek sözlerini tamamladı

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52