OKULLARA KATILIM BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Değerler Eğitimi Projesi” kapsamında 1. dönem “Vatan Sevgisi ve Fedakarlık” konusunda önemli katkılar koyan okullara düzenlenen programla katılım belgeleri takdim edildi.

banner96

OKULLARA KATILIM BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Değerler Eğitimi Projesi” kapsamında 1. dönem “Vatan Sevgisi ve Fedakarlık” konusunda önemli katkılar koyan okullara düzenlenen programla katılım belgeleri takdim edildi.

17 Şubat 2017 Cuma 12:37
OKULLARA KATILIM BELGELERİ TAKDİM EDİLDİ
banner22

Programa Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı, Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katılım gösterdi.

Sevgi Olan YerdeFedakarlık Olmalı

Başkan Ellibeş yaptığı konuşmada “Değerler Eğitimi başlığı adı altında esasında günlerce münazaralar yapılabilir. 1. dönemin sloganı olan “Vatan Sevgisi ve Fedakarlık” konusu üzerine burada sizlerle bir araya geldik. Aslında bir yerde sevgi varsa mutlaka orada fedakarlık olmalı. Vatan Sevgisi gerektiğinde uğruna gözümüzü kırpmadan seve seve canımızı vereceğimiz vatanımızın sevgisi hiç tartışılamaz. Bu inancı yaşayan her bir bireyin vatanıyla, ülkesiyle, milli ve manevi değerleriyle ilgili bir mücadelesi bir gayreti, bir fedakarlığı olmalı. Türk toplumu bu hususta en güzel örnekleri geçmişten bugüne veren bir toplum. Geleceğimizin onların güzel geleceğinin şekillendirilmesini hep birlikte yapıyoruz. Bu anlamda bu tür projelerin hayata geçirilmesini katkısı olan tüm herkesi gönülden kutluyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Ailenin, Öğretmenin ve Çevrenin Öğrencilere Katkısı Büyük

Kaymakam Altıntaş şu sözleri dile getirdi: “Yaptığınız çalışmaların karşılığının görülmesi, değerlendirilmesi amacıyla toplanmış bulunuyoruz. Yapılan çalışmaların etkin kurumlar kanalıyla değerlendirilmesi sonucu bir derecelendirme yapıldı. Aslında tüm emek veren okullarımız bu derecenin, bu çalışmanın ortağıdır. Özellikle öğrencilerimizin birçok değerle bezenmesi hususunda ailenin, öğretmenin ve çevrenin katkıları bulunmaktadır. Tabiki bunun önceliği vatan sevgisi ve fedakarlıktır. Sizlerin başta kendinize, ailenize ve yörenize yararlı bir  vatandaş olma özelliğinin kazandırılması bizlerin asli görevleridir. Değerler eğitiminin en önemli özelliği sizlerin iyi birer insan olma vasfının sizlere kazandırılması konusunda neler yapılacağının öğretilmesidir” dedi.

Geleceğimizi Öğrencilerimizle Birlikte Kuruyoruz

İlçe Milli Eğitim Müdürü Gülsuyu “Bizler anne babalar olarak yarınlarımızı çocuklarımızla inşa ettiğimizin farkındayız, aynı zamanda eğitimciler olarak da geleceğimizi öğrencilerimizle kurduğumuzun bilincindeyiz. Değerler Eğitimi Projesi; bizi köklerimize, tarihimize, vicdanımıza bağlamak kültürel ve insani değerlerimizi ön plana çıkarmak, geleceğimiz olan çocuklarımız ve gençlerimize kendi değerlerimizi aktarabilmektir. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, 2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı 1. döneminde Değerler Eğitimi Projemizi tüm okullarımızın katkılarıyla işledik. 15 Temmuz sürecini de göz önünde bulundurarak “Vatan Sevgisi ve Fedakarlık” konusunu ana okullarımız da dahil tüm resmi ve özel okullarımızda işledik. Okullarımızda farklı ve benzer olmak üzere 400’e yakın çalışma yapıldı. Bu anlamda 

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52