Yarıyıl Tatili Sonrası İlk Ders Zili Çaldı

Gölcük’te 2017-2018 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi yarı yıl tatilinin ardından başladı

banner96

Yarıyıl Tatili Sonrası İlk Ders Zili Çaldı

Gölcük’te 2017-2018 eğitim öğretim yılı ikinci dönemi yarı yıl tatilinin ardından başladı

05 Şubat 2018 Pazartesi 13:36
Yarıyıl Tatili Sonrası İlk Ders Zili Çaldı
banner22

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde okuyan yaklaşık 18 milyon öğrenci ile bir milyon öğretmen için ders zili 15 günlük aradan sonra tekrar çaldı. Gölcük Piri Reis İlköğretim Okulunda da öğrenciler yeni döneme merhaba dedi.

İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhamit Durgut ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, düzenlenen törende, 2017-2018 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin tüm öğrenciler için başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini dilediler.

Tören sonrası öğrenci velileri ile toplantı düzenleyen İlçe Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Okullarda güvenli ortamın sağlanmasına yönelik koruyucu ve önleyici tedbirlerin artırılması, çocukların gelişimlerini sağlıklı yaşam şartları içinde tamamlamaları için yapılması gerekenleri takip ettiklerini belirten Altıntaş, okullardaki güvenlik tedbirlerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Toplantıya, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Abdülhamit Durgut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yılmaz, Gençlik Merkezi Müdürü İsmet Ormancıoğlu, Şube Müdürleri ve Öğrenci velileri katıldı.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52