Afrinde 24. Gün!

Türk Askeri ve Özgür Suriye Ordusu İle Birlikte 24 Gündür Afrinde Teröristler İle Sıcak Temas Halinde. 24 Gündür Kaç Terörist Etkisiz Hale Getirildi? Afrinin Hangi Bölgeleri Ele Geçirildi?

banner96

Afrinde 24. Gün!

Türk Askeri ve Özgür Suriye Ordusu İle Birlikte 24 Gündür Afrinde Teröristler İle Sıcak Temas Halinde. 24 Gündür Kaç Terörist Etkisiz Hale Getirildi? Afrinin Hangi Bölgeleri Ele Geçirildi?

12 Şubat 2018 Pazartesi 10:21
Afrinde 24. Gün!
banner22

Genelkurmay Başkanlığı Afrin'e düzenlenen ''Zeytin Dalı'' harekatında dün 15 hedefin vurulduğunu ve 103 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Böylece 24 günde toplam bin 369 teröristin öldürüldüğü belirtildi.

24 Günde 11 Şehidimiz Var!

Afrin'de düzenlenen ''Zeytin Dalı Harekatında'' bu güne kadar 11 şehit verdik. Kahraman Şehitlerimizin İsimleri:

ENES SARIASLAN / GAZİANTEP

- HALİS KOCA / ADANA

- MEHMET İLKER KARAMAN / ANKARA

- HASAN KUŞ / MERSİN

- ERDEM MUT / KIRIKKALE

- BURAK AKALIN / SAMSUN
HÜSEYİN ŞAHİN / SAMSUN

- KORAY KARACA / İSTANBUL

- OĞUZ EKİZ / HATAY

- SERDAR EGE / ESKİŞEHİR

- HAMZA KARACAOĞLU /GİRESUN

24 Günde Vatan Uğruna Şehit Olan Bu 11 Kahraman Mehmetçiğimize Allah'tan Rahmet Ailelerine Sabır Diliyoruz.

49 Nokta Teröristlerden Temizlendi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve operasyonlara destek veren Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) güçleri, harekatın başından bu yana PYD/PKK işgalindeki Afrin'in 5 beldesinde 1'i belde merkezi, 32'si köy, 3'ü köy altı yerleşim yeri ve 13'ü stratejik dağ veya tepe olmak üzere 49 noktayı teröristlerin ellerinden kurtarmış oldu.

Teröristlerden Temizlenen Yerler

Beldeler: Bülbül beldesi merkezi, bu beldeye bağlı Şengal, Zehran, Bali Köyü, Kurni, Hay Oğlu, Heftar, Ursa, Bak Ubasi, Ali Kar ve Şeyh Huruz köyleri.

Dağlar/Tepeler: Huruz Dağı, Darmık Dağı, Kurni Dağı, Havuz Tepesi ile Kürdo, Ayn Batman Dağı, Burseya Dağı, 915. Tepe, 740. Tepe ile 1027. Tepe, Şeyh Hadid Tepesi, Nisriyye Tepesi, Sirgaya Tepesi.

Köyler: Şeyh Huruz köyüne bağlı iki köy altı yerleşim; Racu beldesinde, Edamanli, Ali Bekki, Bilal Köy, Ömer Uşağı, Mamel Uşağı, Süleyman Halil, Sati Şaği, Alkana ve Kırmızı köyleri, Şeyh Hadid beldesinde Cukali Favkani ve Orta Çakallı köyleri ile, Kara Mitlak köyü ve Hac Bilal köyü; Cinderes beldesinde Hacı İskender, Deyr Ballut, Hammam, Nisriyye, Dükkan, Eşkan köyleri ile Mersides, Şeran beldesinde, Serincek, Kastel Cündo ve Dikmetaş köyleri.

banner44
Son Güncelleme: 12.02.2018 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52