Halı yıkayıcıları dertli: “Ruhsat alamıyoruz!”

​​​​​​​Bölgemizdeki halı yıkama firma sahipleri bir kahvaltını toplantıda bir araya gelerek sorunlarını tartıştılar.

banner96

Halı yıkayıcıları dertli: “Ruhsat alamıyoruz!”

​​​​​​​Bölgemizdeki halı yıkama firma sahipleri bir kahvaltını toplantıda bir araya gelerek sorunlarını tartıştılar.

05 Şubat 2018 Pazartesi 12:44
Halı yıkayıcıları dertli:  “Ruhsat alamıyoruz!”
banner22

Bölgemizdeki halı yıkama firma sahipleri bir kahvaltını toplantıda bir araya gelerek sorunlarını tartıştılar. Çayırova’da bir kafede bir araya Gebze, Darıca, Çayırova profesyonel  halı yıkamacılar Derneği yönetimi, Gebze, Darıca ve Çayırova  belediye yönetimlerinin ruhsat konusunda kendilerine yardımcı olmasını istediler. Üyeler adına konuşan  Dernek Başkanı Mustafa Çöp: “ bilindiği gibi halı yıkama sektörü hızla büyümekte ve büyürken de bir çok sorunu beraberinde getirmektedir. Bizler dernek olarak her meslektaşımıza vergi kaydı yaptırarak vergiye tabi olmalarını söylüyor tembihliyoruz. Mesleğimizi sağlık ve hijyen kurallarına göre yapan arkadaşlarımızın yanında bu kurallara uymadan yapan arkadaşlarımız da vardır. İşte bu yüzden belediyelerimizden, sağlık müdürlüklerinden destek istemekteyiz. Belli yaptırımlar sayesinde ve denetimler sonucu bu tür işletmeler kendilerine çeki düzen vereceklerdir.

 Ayrıca ruhsat sorunu bizim için en büyük sorundur. Maalesef bulunduğumuz yerde ruhsat almakta sıkıntı yaşamaktayız. Bizler belediyelerimizden bu konuda bize kolaylık tanınmasını, talep etmekteyiz” dedi.

banner44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner52